Dagens Dagbok - Onsdagen den 5 september 2007.

Åkte hem direkt efter jobbet. Parkerade bara bilen och gick in en kort stund. Sen så gick jag till Centrum. Väl där så var jag i Läkarhuset och på ett besök hos min Gynekolog. Allt gick snabbt och bra.


Sen så var jag i Centrumet och handlade två böcker. En på Bokia och en på Åhléns. Se fotografier på dem i separat inlägg.


Gick sen hem, och strax efteråt så kom Jimmy hem från jobbet. Vi åt en tidig middag tillsammans, och sen så åkte vi iväg.


Vi åkte till tatueringsstudion i Aspudden där nu "min" tatuerare var tillbaka från sin semester. Jag lämnade en teckning på hur jag har tänkt mig min nya tatuering. Hon skulle tänka och fundera på den, och så ska vi höras om ungefär en vecka. Jimmy tittade ut vilken tatuering som han ska ha också. Men vi har inte beställt någon tid ännu.


När vi kom hem igen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Sen så åkte han iväg för att möta upp med några kompisar. Själv så höll jag på med lite allt möjligt här hemma, och så småningom så hamnade jag med datorn.


Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Han åt middag, vi hade en pratstund, han duschade och gjorde sig i ordning, och sen så läste han i sin bok större delen av kvällen.


Själv så tittade jag två timmar på teve i kväll. Först så kollade jag på det andra programmet av "Idol", och sen så tittade jag på det första avsnittet av den nya serien "Heroes". Den serien kanske jag ska följa, den verkar rätt så cool och bra.


Nu är det snart dags att stänga igen datorn och krypa ner under täcket istället.


Kommentarer
Postat av: eyaah

vilket bra familjeliv ni verkar ha, där ni gör saker med varandra å så
själv så har man det inte lika bra trist , men så e d ..alla föräldrar vill inte umgås me sina barn.
lycka till i framtiden

2007-09-05 @ 22:33:50
Postat av: Snurran

och Fredde tittar på det andra avsnittet i tv4+ nu..han tyckte nog också att det verkade bra! Jag orkar dock inte kolla ikväl, vi får se hur det blir i framtiden.

2007-09-05 @ 22:42:12
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Eyaah: Ja, jag tycker nog att vi har det bra i vår familj. Självklart så bråkar vi ibland som alla andra. Men i stort sett så har vi det bra. Tråkigt att höra att du inte har det så... Försök att prata med dina föräldrar... *Kram*

2007-09-06 @ 14:36:06
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, jag såg att avsnitt två gick i TV4+ redan i går. Men det blev för sent för mig. Kollar på det i kväll istället.

2007-09-06 @ 14:36:58
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0