Dagens Dagbok - Söndagen den 23 september 2007 - Morgonen och Förmiddagen.

I dag så gick jag inte upp förrän klockan åtta. Det blev så att jag somnade lite väl sent i går, så jag tog sovmorgon en timme i morse. Duschade och gjorde mig i ordning först, och sen så åt jag frukost och läste lite nyheter i datorn.


Borzko gick upp vid niotiden och genomgick sina morgonbestyr, och sen så åt han frukost förstås.


Vid halvtiotiden så gav jag mig iväg ut på en promenad. Gick min entimmesrunda över Hökarängen och sen tillbaka till Farsta. Några fotografier blev det i dag också.


Hemma igen vid halvelvatiden. Borzko var inte hemma då, han hade även i dag gått iväg till Farstahallen för att träna.


Jimmy vaknade och gick upp vid elvatiden. Han åt frukost då, och jag tog en fika med honom. Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Jag höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma en stund.


Sen så tog jag min dator och satte mig inne i Jimmys rum. Vi satt båda två och höll på i våra datorer, och så pratade vi förstås.


Kommentarer
Postat av: En Södertäljebos Liv II

Jag visade kortet på Jocke för Nicke men han sa att det kunde inte vara stötdämpare för det gör de där Nicke jobbar (om jag förstod rätt). Jocke såg inte bekant ut men som sagt var, han har ju just börjat.
Hoppas han kommer trivas på Scania, blir ju mindre resväg i alla fall.

2007-09-23 @ 13:44:38
URL: http://massablaj.blogspot.com
Postat av: Bim

---> En Södertäljebos Liv II: Okej. Jag tror nog att Jenny inte riktigt vet. Han har ju som sagt var precis börjat. Han har ju typ jobbat bara den här veckan där. För först gick han ju på någon sorts Introduktion i ett par veckor. Han tycker att allt verkar hur bra som helt på Scania. Så han kommer nog att trivas. Och han har ju då mycket närmare också.

2007-09-23 @ 13:55:57
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0