Dagens Dagbok - Söndagen den 30 september 2007 - Natten och Morgonen.

Jag gick och la mig vid elvatiden i går. Sen så sov jag väldigt oroligt hela natten. Vaknade om vartannat och frös och svettades. Kollade tempen, men jag hade ingen feber, 37,0 grader. Fruktansvärt ont i halsen hela natten, värker som bara den, och jobbigt att svälja saliven.

Borzko är nog fortfarande sjuk. Han sover fortfarande nu när klockan snart är nio. Jag får väl se hur han mår när han vaknar.

Jenny och Jocke sover också. De kom hem vid tvåtiden i natt från festen. De hade haft jättekul, och alla hade dansat jättemycket. Jag som älskar att dansa! :-( Så tråkigt att jag inte kunde vara kvar... Hade det inte blivit någon dans på festen, då hade det inte gjort mig så mycket att jag var tvungen att gå hem. Men när jag vet att det blev dans, då blir jag så ledsen att jag inte kunde vara kvar. Jag tycker verkligen om att dansa, och det blir ju så sällan av nuförtiden.

Nu på morgonen har jag fortfarande fruktansvärt ont i halsen. Värker hela tiden, och jättejobbigt att svälja. Har också lite ont i huvudet, lite ont i öronen, ljusskygg, trött, frusen... :-(

Kommentarer
Postat av: Jessica

Nannes show igår var helt galet underbart bra!!! Hon är grym!! Har alltid gillat henne, men på riktigt var hon ännu vassare.. ville inte att shown skulle vara slut, vill se igen!!!! Lika gott intryck fick jag tyvärr inte av Hamburgerbörs - urdålig service och personal!!!

2007-09-30 @ 11:40:16
Postat av: Bim

---> Jessica: Åh! Vad avundsjuk jag blir! ;-D Man kanske skulle gå och se den!? Jag har alltid gillat Nanne, men aldrig sett henne live. Härligt att showen var så bra!
Jag har samma intryck som du av Hamburger Börs tyvärr... Har varit där flera gånger, och alltid tyckt att det var ganska så undermåligt, och så svindyrt.
Tack för att du skrev och berättade!

2007-09-30 @ 11:45:14
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Patricia

ush stackare, aldrig kul att må dåligt! Krya på dig! :)

2007-09-30 @ 12:17:03
URL: http://patriciagrundstrom.blogg.se
Postat av: Bim

---> Patricia: Nej, jag avskyr att må dåligt... Men det gör väl i och för sig alla... :-( Hoppas att jag mår bättre i morgon. Annars blir det tungt att jobba... Tack för "Krya på:andet"! :-)

2007-09-30 @ 12:21:34
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0