Dagens Dagbok - Söndagen den 9 september 2007 - Eftermiddagen.

Vi fortsatte vårt slappande alla tre. Jag och Borzko satt uppe i vardagsrummet i varsin soffa och läste i våra böcker. Jimmy satt nere i sitt rum och tittade på nerladdade serier.


Vid tretiden sen så åkte Borzko iväg. Först så skulle han till OKQ8 och tanka bilen plus kolla luft, olja, vatten och allt sånt. Sen efter det så skulle han direkt hem till sin Mamma på sitt sedvanliga söndagsbesök.


Vid fyratiden så blev Jimmy och jag hungriga. Och eftersom vi som nästan alltid är lata och oekonomiska så blev det ingen matlagning i dag heller. Vi tog en sväng till Centrum och till Burger King där vi intog vår middag.


Väl hemma igen så blev det ett stort glas med kaffe choko för mig, och kaffe för Jimmy. Sen så satte sig Jimmy igen på sitt rum och fortsatte att titta på sina nerladdade serier i datorn kopplad till hans stora teve.


Jag satte mig återigen uppe i vardagsrummet. Varvade boken med datorn.


image1158


Kommentarer
Postat av: Borthy

Låter mysigt och skönt! Varför har jag så jäkla mycket städning hela tiden att ha dåligt samvete för? Får då inte heller ron som krävs att mysa så där! Måste bättra mig. Hur gör man Kaffechocko? Trevlig kväll önskar Borthy.

2007-09-09 @ 17:26:47
URL: http://borthy.blogg.se
Postat av: Bim

---> Borthy: Ja, det har varit en väldigt slapp och skön dag. Fast man blir ju lite trött och slö när man inte gör något...
Här är recept på lite olika kaffesorter som jag dricker:
http://bim.blogg.se/170107193227_chai_latte_caffe_latte_och_caffe.html
Ha en trevlig kväll du också! :-)

2007-09-09 @ 17:30:20
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0