Dagens Dagbok - Söndagen den 9 september 2007 - Morgonen och Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse, precis som alltid. Men jag hade vaknat redan klockan sex och inte kunnat somna om, varför vet jag inte. Jag låg mellan sex och sju och verkligen försökte att sova, för jag kände mig fortfarande trött, men det gick inte.


Gick upp vid sjutiden. Duschade och gjorde mig i ordning. Och sen så blev det frukost med nyhetsläsning i datorn under tiden.


Vid strax före nio så gick jag iväg till Solakuten i Centrum. Solade där i en halvtimme som vanligt, och det var också precis lika skönt som vanligt.


Hade kanske tänkt mig en liten promenad efter solningen. Men det regnade ju även i dag, så jag gick bara direkt hem efteråt.


Borzko var vaken och uppe när jag kom hem. Han hade vaknat och gått upp vid niotiden. Och sen så hade han duschat och gjort sig i ordning. Frukost åt han sen förstås också.


Ute var det mörkt, grått, mulet, trist, och regnigt... Både Borzko och jag kände oss verkligen slöa och slappa i dag, och kände inte för att göra någonting. Borzko erbjöd sig även den här söndagen att ta veckostädningen ensam i morgon när han har en ledig dag, och det fick han gärna göra för mig.


Så vi intog varsin vardagsrumssoffa och så satt/låg vi där och läste i varsin bok. Pratade förstås ibland också. Och jag varvade med datorn ibland också.


Jag läste ut boken: "Hej! Mitt namn var Elton Persson", och bloggade ett inlägg om den. Sen så började jag på boken: "Junk" av Olle Svalander.


Vid tolvtiden så vaknade Jimmy och gick upp. Han åt då frukost, och då åt Borzko och jag lite lätt lunch. Och så satt vi och fikade och pratade en stund alla tre. Efter det så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.


Jimmy kände också för en slappardag i dag. Han festade ju i går, och kom hem vid halvfyratiden i natt, så han var väl lite slö. Han satte sig på sitt rum och satt och kollade i datorn på någon av de serier som han följer. Han laddar ju ner dem direkt efter att de har sänts i USA, och väntar ju inte som vi andra gör tills de sänds på teven i Sverige.


Borzko och jag gick återigen upp till vardagsrummet och fortsatte att läsa i våra böcker.


Kommentarer
Postat av: annebelle

Det finns så många bra serier som aldrig kommer till Sverige. Om han har lust får han hemskt gärna tala om hur man gör! jag har inte en susning..

2007-09-09 @ 14:40:07
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Han följer nog mest serier som finns i Sverige också. Men han vill inte vänta... Just nu tror jag att han följer: "Las Vegas" "Navy CIS" "Crimnal Minds" och "Heroes". Hur han gör? Ja, jag tror att han laddar ner från till exempel den här:
http://www.torrentz.com/

2007-09-09 @ 15:10:38
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: annebelle

OK, tack! Jag ska pröva.

2007-09-09 @ 17:01:21
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Lycka till! :-)

2007-09-09 @ 17:03:16
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0