Dagens Dagbok - Torsdagen den 20 september 2007 - Kvällen.

Jimmy och jag åkte iväg vid kvart över fem. Hämtade upp Jenny och Jocke i Stuvsta. Jenny kom från skolan, och Jocke kom från jobbet. Sen så åkte vi till IKEA i Kungens Kurva.


När vi kom dit så gick vi direkt upp till restaurangen högst upp där vi åt middag. Sen så gick vi runt och tittade och plockade på oss lite saker. Sen när vi kom till bottenvåningen så gick vi till fiket och tog en fika och fikabröd.


När vi satt och fikade så kom min syster Anette och hennes pojkvän Kenneth förbi. Vi pratade en stund, och sen så gick de vidare.


Handlade sen vidare och var klara vid åttatiden när de stängde. Tog lite att äta sen utanför kassorna. Tredje gången gillt för mat och dryck på IKEA under kvällen. ;-)


Packade in grejerna i bilen och åkte mot Södertälje och hem till Jocke. Släppte av Jocke och Jenny plus alla grejer som Jocke hade handlat. Jenny stannade kvar hos Jocke och ska sova där i natt.


Jimmy och jag åkte hem till Farsta och kom hem vid niotiden. Jimmy gick in på sitt rum för natten för att titta på teve först och sen sova så småningom.


Borzko kom hem från fotbollsmatchen vid kvart i tio. Duschen och sen sängen, det blev hans kväll sen.


Jag hade satt dvd:n på inspelning på "Idol" och "Heroes", men det ser jag en annan kväll.


Inte mycket inköp på IKEA för min del i dag. Bara tolv stycken långa kaffeskedar och fyra flaskor hudlotion. Sen så köpte jag två lampor till en jobbarkompis plus en pall som vi ska ha på jobbet.


Fotografier från kvällen kommer i ett separat inlägg om en stund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0