Dagens Jobb - Torsdagen den 6 september 2007.

Jobbade precis som vanligt i dag också. Och även i dag hade jag samma arbetsuppgifter som tidigare i veckan: först i skalen med grönsakerna, och sen i diskrummet med diskplock och grovdisk.


I dag serverade vi hamburgare med bröd och massor med olika tillbehör. Potatismos hade vi också för dom som ville ha det.


Vår kollega som har varit sjuk kom tillbaka till jobbet i dag. Snurran jobbade på facket i dag, så vår vikarie var och jobbade hos oss.


De större barnen hade idrottsdag i dag, så det var ingen ordning på mattiderna alls i dag. Allt kom nästan samtidigt, så det var ett väldigt tryck i matsalarna. Och så är det ju alltid jobbigt när vi har hamburgare också, för det är ju väldigt populär mat.


I diskrummet hade jag och min kollega det lika jobbigt i dag som i går. Det var knappt att vi hann med, och ingen hade tid att komma och hjälpa oss. Men vi kämpade på och fixade det själva i alla fall.


Vi blev i alla fall klara med allt till slut, och kunde gå hem i tid.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Men det är för djävligt det här, NÅGON kan väl...? En kvart när det är som värst kan väl köket fixa
att gå ifrån sina sysslor! Det känns jäkligt surt att det ska vara på det här viset!
*kram till dig*
:-(

2007-09-06 @ 22:34:43
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, men det är som det är. Och det får vi nog lov att acceptera. Det kommer nog att vara så den här terminen. *Kram*

2007-09-07 @ 19:12:22
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0