Jeans.

Fick ett ryck och gick igenom mina jeans nyss. Jag städade ju ur mitt klädskåp för lite drygt en månad sen, och då slängde jag massor med jeans. Jag har ju så svårt att slänga något, men Jenny hjälpte mig då att slänga bland annat alla fula och utsvängda jeans. Jag slängde också alla de jeans som var för stora för mig. Jag har ju gått ner ett tiotal kilo sedan jag hade dom, och jag vill inte ha dem kvar som reserv ifall jag går upp så pass mycket igen. För jag ska ju inte gå upp i vikt igen. Och om jag ändå gör det, ja då får jag väl köpa nya jeans.

Upptäckte i alla fall att jag har nio stycken par svarta och gråa jeans, och så har jag sex par blåa jeans. Och de är de som är hellånga. Jag har ju också ett antal kortare jeans, typ highwaterbyxor/clamdiggers/piratbyxor eller vad det nu heter. Och jag har ju också flera par jeansshorts.

Men nio par svarta/grå, och sex par blå, alltså sammanlagt femton par schyssta jeans som är i lagom storlek. Det borde jag väl klara mig på under hösten/vintern/våren!? Jag ska verkligen försöka att inte handla flera par nu...


image1135

image1136

Kommentarer
Postat av: Jennie

Wow vad mycket jeans du har!! jag skulle bli glad om jag hade hälften av dem.:) Vilka är dina favoriter? /Jennie

2007-09-08 @ 12:38:46
Postat av: Bim

---> Jennie: Ja, fast de flesta är billiga jeans. Två från BikBok som kostade 150:- styck. Fyra från H&M från 400:- styck. Det är också billiga från Cheap Mondays / Weekdays, och från Gina Tricot. Något dyrt par är det väl också, två par Lee bland annat.
Ja, du, favoriter... Svårt. Det varierar. Men just nu så är det nog de blå Lee längst upp till höger på nedre bilden. Men som sagt, i morgon kanske jag har en annan favorit! ;-)

2007-09-08 @ 12:46:42
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Jennie

Okej! Kanske du har några jeanstips. Jag behöver nya. Gärna lite högre midja och smala nedtill och så billiga då.:)

2007-09-08 @ 15:28:25
Postat av: Bim

---> Jennie: Ja, de tipsen är väl typ det som jag skrev ovan. Jag handlar oftast jeans på H&M, J.C., Weekdays, Gina Tricot, BikBok. Handlar ofta när det är REA. Annars så gillar jag Lee mycket. Jag vill ha lite stretch i, men inte för mycket, för då blir de säckiga tycker jag. Jag vill INTE ha hög midja, inte snyggt, och så skaver det på min navelpiercing. Men jag vill heller inte ha alltför låg. Supertajta och väldigt smala nertill vill jag ha. Men jag har ingen specifik modell att rekommendera tyvärr. :-D

2007-09-08 @ 17:15:02
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Jennie

Tack ändå. Jag ska ge mig ut i jeansdjungeln. Lite stretch gillar jag med. Hög midja har jag inte gillat tidigare heller men har faktiskt ändrat mig iom senaste modet. Tack för du tog dig tid att svara.:) Trevlig lördag.

2007-09-08 @ 17:52:43
Postat av: Bim

---> Jennie: Du lär nog säkert hitta något både snyggt och billigt. Bara du ger dig lite tid och har lite tålamod.
Självklart så svarar jag!
Ha en trevlig kväll!

2007-09-08 @ 17:54:58
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Emma Journalen

Jag tycker du är helcool. Tänk om min mamma hade så snygga jeans (eller klädsmak för den delen) *shh* haha :) Jag gillar tvätten på paret längst ner till vänster på den första bilden, riktigt snygg. Ha nu en bra söndagmorgon (för det lär det nog vara när du läser det här).

2007-09-09 @ 00:56:28
URL: http://journalen.blogg.se
Postat av: Bim

---> Emma Journalen: Hihihi! Tack för berömmet! ;-D Jag känner mig kanske inte direkt helcool! Men jag älskar jeans! Och kläder överhuvudtaget förresten. Ha en jättebra söndag du också! (Här regnar det...)

2007-09-09 @ 08:25:58
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0