(Mobil-Blogg) Dagens MMS från Jimmy! ;-D

20070904011.jpg
(Mobil-Blogg) Dagens MMS från Jimmy! ;-D

Kommentarer
Postat av: Jennie

Hej! Jag kikar in i din blogg både nu och då men har aldrig skrivit tidigare. jag känner ändå idag att jag vill skriva vad jag noterat efter att ha läst din blogg: Först; du verkar vara en sådana härlig varm mamma. Kärleksfull och nära dina barn. Tycker verkligen du verkar göra ett "bra jobb" med det:). Alla mammor är nog inte så alltid.
Sedan tycker jag du/ni har det så mysigt hemma. Fönstret i bakgrunden ser jättesnyggt och hemtrevligt ut. OCH av bloggen att döma verkar du vara en riktig rutin människa, stämmer det? Jag är själv användare av rutiner i viss mån men jag tror du slår mig *s*
Tack för att du så öppet delar med dig av din vardag. Mvh Jennie

2007-09-04 @ 21:04:20
Postat av: Bim

---> Jennie: Hej! Tack för din jättetrevliga kommentar! Jag hoppas att du menar vad du skriver. Jag blir alltid lite skeptisk när jag får snälla kommentarer, tänker då att det kanske är någon som driver med mig. Men jag hoppas att din är ärlig.
Tack för att du skriver att du tycker att jag verkar vara en bra Mamma! Jag strävar verkligen efter att vara det. Och jag vill nog tro att jag är det. Jag har en väldigt nära relation till mina barn.
Jag tycker att vi också har det mysigt hemma. Inte så "fint" kanske. Men definitivt mysigt.
Jag är definitivt en riktig rutinmänniska! Kanske lite väl mycket ibland. Men jag trivs med det, för då är jag trygg.
Kul att du läser, och kommentera gärna igen! Kram på dig! :-D

2007-09-04 @ 21:15:06
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Jennie

Hej igen! Jag menade verkligen det jag skrev. Jag skulle inte få för mig att driva med någon så, vad synd att man ska behöva känna så. Skriver väldigt sällan i bloggar, kommer mig inte för men läser några stycken regelbundet, din inräknad. Jag är själv mamma till två (mycket mindre barn) och tycker närheten till ens barn är så otroligt viktig. Kram!

2007-09-04 @ 21:20:53
Postat av: Bim

---> Jennie: Okej! Men jag har varit utsatt lite för lite tvivelaktiga kommentarer... Det har nog alla som bloggar fått. Speciellt vi "lite äldre". Men kul att du menar vad du säger!
Man ska inte känna sig tvungen att kommenter. Man gör ju som man vill. Men jag har ju cirka 450 läsare om dagen, och jag får bara ett par stycken kommentarer om dagen, så det skulle vara roligt att få fler.
Närheten till sina barn är otroligt viktig. Jag håller definitivt med dig. Oändligt med kärlek ska man ge dem. Då får man tillbaka! *Kram*

2007-09-04 @ 21:25:44
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Sissel

Jag har också tänkt på precis det som Jennie sa faktiskt :) Tycker du verkar vara väldigt snäll och förstående mamma och inte har en massa onödiga regler och sådär. Och du verkar låta dina barn göra egna val. Så är min mamma också, och det är jag jättetacksam över! :)

2007-09-04 @ 22:55:46
URL: http://siss3l.blogg.se
Postat av: Jenny Kullin

Bim är världens bästa Mamma ;)
Och har rutiner med allt, så ni får iaf rätt bild av henne :) hihi

2007-09-05 @ 10:21:35
Postat av: Borthy

Jag driver inte med dig! Jag tycker att kortet var fint på dig!
Jag tycker som oftast att jag får väldigt snälla trevliga kommentarer hos mig och är jätteglad för det. Jag har ändå valt att läsa kommentarerna före de publiceras för i fall någon vill skriva något lite mer privat till mig vilket en del vill
och I bland skriver ju folk ut namn av obetänksamhet och så där och det vill jag korrigera bort innan jag publicerar. Ha en bra dag. Borthy

2007-09-05 @ 14:15:36
URL: http://borthy.blogg.se
Postat av: Bim

---> Sissel: Tack för din snälla kommentar! :-D Jag är nog ganska så snäll och förstående. Och jag låter mina barn göra sina egna val. Men jag har nog faktiskt en hel del regler! ;-D
Skönt att du är "nöjd" med din Mamma! Jag tycker alltid att du skriver så fint om henne i din blogg! ;-D

2007-09-05 @ 17:42:56
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Jenny Kullin: Åh, vad du är gullig! Tack snälla du för att du skrev att jag är världens bästa Mamma! Du är faktiskt världens bästa dotter!
Och rutiner har jag ju verkligen! ;-D

2007-09-05 @ 17:44:50
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Borthy: Tack för berömmet om fotografiet! :-D Jag får också oftast snälla kommentarer, men en och annan elak slinker nog tyvärr in också... Är de för grova så tar jag bort dom.

2007-09-05 @ 17:46:13
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Sissel

Inga problem, det är ju sant!
Ja, mamma är min bästa vän och jag avgudar henne verkligen.. Hon och jag är så himla lika! ;)

2007-09-05 @ 17:47:20
URL: http://siss3l.blogg.se
Postat av: Bim

---> Sissel: Tack igen! :-D
Härligt att du säger så om din Mamma! Hon är säkert jätteglad och stolt över dig! :-D

2007-09-05 @ 17:49:44
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0