Dagens Dagbok - Lördagen den 23 augusti 2008 - Förmiddagen + Eftermiddagen + Kvällen.

Och dagen blev precis som jag skrev i inlägget: "Dagens Planer".


Förmiddagen blev lugn och skön. Jag delade min tid mellan datorn och boken. Och Borzko satt och läste i sin bok.


Vid halvtolvtiden så vaknade Jimmy och gick upp. Han åt frukost, och jag och Borzko åt lite lätt lunch och tog en fika. Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.


Sen vid halvettiden så gav vi oss alla iväg mot Södertälje, och hem till Jocke.


Vid ettiden så kom jag, Borzko, och Jimmy dit. Jenny var redan hemma hos Jocke. Efter en stund så kom Jockes mamma, Jockes "plastpappa", Jocke lillasyster, och Jockes två syskonbarn också dit.


Och sen så fikade vi alla tio, och satt och pratade. Jocke hade gjort en äppelpaj med vaniljvisp. Han hade också två sorters kakor, plus godis och vindruvor.


Det var jättekul att få träffa Jockes familj/släkt. Det kändes som om det var dags att träffas nu, eftersom Jenny och Jocke har varit ihop i över ett år, har förlovat sig, och nästan bor ihop.


Vi satt och fikade och pratade i ungefär tre timmar, och sen vid fyratiden så gav vi oss iväg därifrån.


Vi hade Jimmy med oss dit, men vi hade med oss Jenny därifrån. Jimmy skulle stanna kvar hos Jocke till kvällen. Det skulle sen komma dit två till kompisar till Jocke, och sen så skulle dom fyra förmodligen ut och festa lite.


Jenny åkte med oss mot Stockholm. Och så släppte vi av henne hos en kompis i Hagsätra. Dom skulle sen vidare på en fest.


Borzko och jag åkte hem till Farsta och kom hem vid strax före fem. Och strax efteråt så kom min Mamma och Pappa dit.


Jag och Borzko uppvaktade min Mamma på hennes födelsedag med två pocketböcker och två flaskor rödvin.


Och min Mamma och Pappa uppvaktade Borzko med femhundra kronor som min Mamma tyckte att han skulle köpa sig kläder för.


Sen så åt vi middag tillsammans. Vi hämtade sallader och pizzor från Pizzeria Americana. Jag och min Mamma åt varsin pastasallad med räkor plus vitlöksdressing och pizzabröd. Borzko och Pappa åt varsin pizza.


Min Mamma och Pappa drack rödvin, Borzko starköl, och jag Fun Light Appear. Efter maten så fikade vi, och så åt vi två sorters glass till, vanilj med krossad choklad och gammaldags vanilj.


När vi hade ätit och fikat klart, så blev det kortspel. Vi spelade Canasta som vanligt, och det blev två omgångar i kväll. Jag och min Mamma spelade ihop som vanligt, och vi vann båda omgångarna.


Vid tiotiden så åkte min Mamma och Pappa hem. Dom gick till Centrum, och så tog dom bussen hem.


Borzko och jag satte oss då uppe i vardagsrummet. Och så läste vi båda två i varsin bok. Liten stund vid datorn blev det för mig också.


Kommentarer
Postat av: Julia

Dina föräldrar värkar väldigt pigga och fräscha för att vara runt 80år gamla, ute och åker kommunalt i Stockholm klockan 10 på kvällen. :)

2008-08-24 @ 00:18:29
Postat av: Bim

---> Julia: Ja, dom är faktiskt väldigt pigga och fräscha för att vara 79 och 84 år. Jag brukar skjutsa hem dom ibland. Men dom tycker alltid att det är så onödigt. Det är så smidigt att ta bussen för dom, så oftast gör dom det.

2008-08-24 @ 00:22:47
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Jessica

Det var kul o träffas igår! =)

Som du sa, det känns som att vi redan känner varandra ;-)

2008-08-24 @ 10:04:05
URL: http://bubblans.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Jessica: Ja, det var jättekul att träffa er alla fem i går! Dig känns det ju verkigen som jag redan känner, eftersom jag följer din blogg. Men även dom övriga fyra känns det som om jag känner lite också, eftersom Jenny alltid berättar mycket om er alla. Så det var verkligen kul att träffa er allihopa. :-D Hälsa gärna din mamma det också, att det var kul att träffa henne!

2008-08-24 @ 12:10:31
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0