Dagens Dagbok - Måndagen den 18 augusti 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Hade tänkt mig en liten promenad när jag kom hem. Men jag hade ingen större lust, så jag struntade i det. Vädret var grått och trist och uppmuntrade inte till en promenad. Och jag hade lite huvudvärk även i dag. Kände mig också lite trött efter första arbetsdagen.


Jag var inne och hemma på eftermiddagen istället. Jag höll på en hel del här hemma och plockade, pulade, donade, fixade, och grejade med lite allt möjligt och omöjligt. Jag satt även lite med datorn. Och jag läste också lite i min bok, "Odjuret" av Roslund & Hellström.


Jenny jobbade i dag mellan sju och tre, och sen så åkte hon direkt hem till Jocke i Södertälje.


Jimmy jobbar den här veckan på Tullinge Brädgård, istället för på Hägerstens Brädgård där han brukar vara. Och han jobbar mellan åtta och fem den här veckan, så han kommer att vara hemma först vid halvsextiden om dagarna. I vanliga fall är han ju hemma vid halvfyratiden.


Borzko skulle jobba sent i dag, och han beräknar att vara hemma vid åttatiden.


Beslöt mig för att ta en liten promenad sen i alla fall, så jag gick och mötte Jimmy när han kom från jobbet. Jag hann gå i lite drygt en halvtimme innan Jimmy plockade upp mig på vägen.


Vid kvart i sex så åt Jimmy och jag middag. Och efter middagen så blev det en fika och en pratstund. Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Blir det promenad längs Ågestavägen då när han jobbar här i Tullinge?

2008-08-18 @ 20:45:39
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: I dag så åkte han Magelugnsvägen för att jag skulle möta honom. Men vi insåg att det blev världens omväg. Så om jag möter honom någon mer dag då blir det Ågestavägen.

2008-08-18 @ 20:49:16
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0