Dagens Shopping - 080805 - Pocketbok + Hårborttagningsvax.

Håller på och läser i "Berlinerpopplarna" nu, och den är jättebra, så jag köpte uppföljaren "Eremitkräftorna" i dag.
Och så köpte jag hårborttagningsvax, remsor från Veet. Är det någon som har testat dom här? För att ta bort håret ovanför överläppen?


Kommentarer
Postat av: Snurran

Jag har bara testat Veet creme och aldrig i ansiktet, så tyvärr kan jag inte hjälpa dig..men att vaxa har jag hört kan dra med sig lite av det övre hudlagret också så det kanske blir fula märken om du har otur. Visserligen ska de gå bort på ett par dagar, men det är ju inte så roligt att gå omkring och vara fläckig.. kram

2008-08-05 @ 19:49:35
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, jag får se om jag vågar att använda den. Egentligen skulle jag vilja leta upp någon som gör som dom gjorde i Turkiet. Dom ryckte ju bort med hjälp av sytråd. Helt suveränt. Jag vet ju att vår kollega "N" gör så, så jag ska fråga henne.

2008-08-05 @ 19:53:51
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Emma

När jag var i stan förra veckan så såg jag på h&m i gallerian (finns säkert på andra ställen också) att det fanns en speciell veet hårborttagningskräm som var för ansiktet. Kanske något att prova? :) jag vet dock inte om den är bra för jag har aldrig provat, såg den liktsom bara lite i förbifarten. Men om du inte vågar prova att vaxa så kan du ju alltid prova den. Det såg ut som en liten läppglanstub. Men kör på det du vill så blir det nog bäst :D ha en bra dag! :)

2008-08-06 @ 12:49:53
Postat av: Bim

---> Emma: Ja, jag såg den tuben också. Jag valde faktiskt mellan dom två. Men så tyckte min dotter att jag skulle välja den här.

2008-08-06 @ 22:03:36
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0