"Det svider lite" av Anna-Lena Brundin. (mp3-bok.)---------    

Recension av boken: "Det svider lite" av Anna-Lena Brundin. (mp3-bok) (Genre: Svensk Skönlitteratur / Noveller.)  

---------   


"I Det svider lite har Anna-Lena Brundin, som den tvättakta romantiker hon är, samlat ihop tio väldigt olika berättelser om kärlek som leder till barn.

Här möter vi bland andra den korrekta revisorn som under en lång kväll med mycket Absolut Vodka vanilj berättar om hur hon blev på smällen under en skolresa, det bohemiska paret som insisterar på att visa sin förlossningsfilm till kaffet, Anna-Lenas brevvänner som plötsligt slutar skriva för att de har blivit lesbiska och dessutom kära. I varandra!

Och så naturligtvis författarens egen berättelse om hur hon efter målmedvetet sökande äntligen fann den rätte och i gravid iver efter den perfekta julen lyckades förgifta sina akvariefiskar.

En del är sant, något är nästan sant och en hel del skulle kunna vara sant i denna underhållande bok, tillägnad "alla dem som tror på kärleken. Och alla dem som inte gör det men som kommer att bli omvända och tacka mig för resten av sina liv."


(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


Det här är en bok med tio stycken noveller som alla handlar om kärlek som leder till barn. Jag lyssnade på den som ljudbok, uppläst av författaren själv. 

Tyckte att det var en helt okej och trevlig bok. Inget speciellt, men underhållande. Så jag kan rekommendera den. ///Bim
.  

---------   

Betyg:  3 av 5.  

---------    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0