Tio dagar kvar...


Borzko börjar jobba igen i morgon efter sina två veckors semester...


Jimmy börjar jobba igen i morgon efter sina tre veckors semester...


Jenny har en vecka kvar av semestern som hon har i fyra veckor...


Och jag har tio dagars ledighet kvar av min
uppehållstjänstledighet på sextiotre dagar...


Kommentarer
Postat av: Susanne

Tänk vad tiden går fort när man har roligt :-)

Sonen kom till mig häromdan och sa med den ledsammaste minen man kan tänka sig...........snaaaart bööööörjar jag i skoooolan så han har också börjat räkna. Hoppas du mår bättre nu för en förkylning i den här värmen är inte kul. Åkte till Farsta förra veckan och köpte solisarna men jag var på specsavers där kostade dom 449:- (jättefina och smarta)

Har startat en ny Blogg som du är välkommen att titta in på har även länkat till dig på den.

Ha en bra dag!

Kramizar Susanne

2008-08-04 @ 08:30:06
URL: http://fnuttisen.bloggagratis.se/
Postat av: Josefin

Njut av de lediga dagar som du har kvar. Försök att inte att gruva dig för att börja jobba förrän dagen innan, annars blir de dagar du har kvar av ledigheten förstörd. Lättare sagt än gjort.. :)Vi ska åka iväg till Sundsvall och Ikea idag. Min sambo måste jobba på tisdag och onsdag så det passar bra att fara idag. Jag hade hellre legat på stranden men vädret tillåter inte direkt det. Visst, solen skiner men det blåser fortfarande som sjutton och kallt är det. Jag vill ha tillbaka sommaren.Ha en bra dag!Kram

2008-08-04 @ 09:24:37
Postat av: Natalie

Jag jobbar i två veckor till sedan har jag 3 veckors semester.

Idag har vi en "minisemester" för oss själva. Mirko åkte tillbaka till Sverige igår, Tina är hos farmor & farfar och mamma kommer i morgon. :)

2008-08-04 @ 11:01:09
URL: http://tandemsblogg.blogspot.com
Postat av: Bim

---> Susanne: Ja, tiden går fort nu för tiden... Tror det har lite med åldern att göra. Oavsett om jag har roligt eller tråkigt så går den fort tycker jag. Och oavsett om jag sysselsätter mig och gör massor, eller om jag inte gör någonting...Kul att du också köpte solglasögonen! Jag kollade in din blogg, och du klädde i dom! Jag älskar mina! Helt suveräna! Jag har ju slipade progressiva solglasögon också, men dom är så små. Dom här är mycket, mycket, bättre!Kul att du har länkat till min blogg!

Ha en bra dag du också!

2008-08-04 @ 11:04:09
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Josefin: Nej, jag ska inte börja gruva mig än! Men jag är ju en räknare och statistisker så jag kan ju inte låta bli att räkna ibland!Inget strandväder här heller. Verkar vara slut med det.Ha en bra dag på IKEA i dag. Jag ska dit på onsdag!Kram!

2008-08-04 @ 11:06:05
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Natalie: Ska ni göra något speciellt sen på dina tre veckors semester?Ha en mysig minisemester i dag!Kram!

2008-08-04 @ 11:07:28
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Haha ja du är en räknare och då är det svårt att inte hålla reda på de dagar som är kvar. Men än så länge så har du ju några dagar kvar av ledigheten, och har vi tur så får vi några dagar till med strandväder (önsketänkande).Tack, vi hade det bra på Ikea igår, var på lite andra affärer runt omkring som inte finns här i stan. Sedan tycker jag det är mysigt att åka bil(bara jag slipper att köra), fram och tillbaka blir det nästan 4 timmar. Det enda som var lite läskigt var när vi skulle köra över Högakustenbron, det stod på skylten innan att det var hård vind och att man skulle sänka farten. När vi var på bron kom en kastvind så vi nästan åkte in i broräcket, det var väldigt skönt när vi hade fast mark under oss igen.. Jag vet inte om du känner till Högakustenbron? Kopierade detta:

"Högakustenbron har en av sina förebilder i San Francisco's berömda Golden Gate. Hängbron över Ångermanälven är en av Sveriges högsta byggnadsverk med bropelare som sträcker sig 180 meter ovan vattenytan." Bild på Högakustenbron: http://www.hogakustenbron.nu/index.htmHaha kanske inte så intressant men jag länkade en bild ifall att du ville se bron.Hoppas att du känner dig helt frisk idag.Kram

2008-08-05 @ 09:11:14
Postat av: Bim

---> Josefin: Jag tror nog tyvärr inte att det blir några fler stranddagar i år...Jag ska till IKEA i morgon.Tack för information och länk till bild på Högakustenbron. Jättefin bro! Men jag förstår att det måste vara otäckt att åka över när det blåser...Nästan helt frisk i dag!Kram!

2008-08-05 @ 15:01:37
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Haha kände mig lite löjlig när jag länkade bilden, men när jag ändå hade skrivit om att det var lite läskigt att köra över bron så ville jag visa hur den ser ut (lite svårt att beskriva).Bra att du nästan är helt frisk.Nej, du får inte skriva så! Kanske värmen kommer imorgon? Vi måste få fler stranddagar. Kanske blir det bättre tills imorgon? Kanske, man vet ju faktsikt aldrig ;) Jag hoppas att du har fel :)Kramar

2008-08-05 @ 16:17:43
Postat av: Bim

---> Josefin: Absolut inte löjligt att länka till bilden! Jättekul när nån gör sånt!Känner mig nästan helt bra nu.Jag hoppas också att jag har fel. Jag vill gå till stranden, och ligga och sola och läsa, fler gånger i år...Kram!

2008-08-05 @ 17:39:36
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0