Dagens Dagbok - Fredagen den 22 februari 2008 - Kvällen.

Sen vid sjutiden så blev Jimmy upphämtad av en kompis. De skulle sen hem till en annan kompis, och sen så skulle de så småningom vidare in till stan och ut på krogen.


Borzko och jag flyttade upp till vardagsrummet vid halvåttatiden. Och sen klockan åtta så satte vi igång teven för att titta på "Lets Dance". Lite gott att äta och dricka blev det förstås också.


Efter första delen av "Lets Dance" så tittade vi på humorprogrammet "Hjälp!", och efter det så blev det förstås andra delen av "Lets Dance".


Nu sitter Borzko och zappar lite mellan tevekanalerna, och jag läser lite bloggar och nyheter i datorn. Och så fortsätter nog kvällen, tills det är läggdags för oss båda.


Kommentarer
Postat av: Mathilda

jag älskar att läsa din blogg! men jg looooooovar att den är mycket mycket roligare om du har fler bilder! så nu hedanefter måste du lägga in fler bilder! som förut ;) Puss & kram

2008-02-23 @ 02:01:14
Postat av: Bim

---> Mathilda: Jag håller absolut med dig! Tycker att alla bloggar är mycket roligare med många bilder i! Men i bland finns det inte tid, fantasi, lust, och ork. Men i dag så tror jag att det kan bli en hel del bilder! :-D

2008-02-23 @ 09:20:47
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0