Dagens Dagbok - Lördagen den 16 februari 2008 - Morgonen + Förmiddagen + Eftermiddagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så gick Jenny upp klockan åtta, och Jimmy gick upp halvnio. Båda duschade, och gjorde sig i ordning. Och sen så åt vi alla tre frukost tillsammans. Och så satt vi och pratade en stund, och planerade vår dag tillsammans.


Vid halvtiotiden så gick vi alla tre iväg till Centrum och till Tunnelbanan. Och så åkte vi in mot stan. Vi gick av vid Skanstull och promenerade sen in mot stan. Kallt var det, cirka sex minusgrader, och lite blåsigt. Med soligt och faktiskt riktigt skönt.


Varsin varm dryck köpte vi i Espresso House vid Skanstull, som vi njöt av på vägen. För mig så blev det en Chai Latte. Gick in lite snabbt i nya köpcentrumet Skrapan vid Medborgarplatsen. Och sen så fortsatte vi via Slussen, och Gamla Stan, och sen in till City.


Och sen så gick vi runt överallt i City och tittade och shoppade. Vid tolvtiden så var Jimmy och Jenny hungriga, så då gick vi till McDonalds vid Hötorget för lunch. Dom åt, och jag tog bara Caffe Latte och en Cola Light. Efter det så fortsatte vårt promenerande och shoppande.


Vad Jenny shoppade får ni se i hennes blogg. Jimmy shoppade ingenting. Och vad jag shoppade kommer i separata inlägg.


Sen vid tvåtiden så var det fikadags igen. Den här gången så var vi på Café Bellman vid Hötorget. Jag tog en Chai Latte igen, och så en ostfralla. Satt där sen och pratade en stund.


Vid strax före tre sen så åkte vi hemåt. Jimmy och jag åkte hem till Farsta. Och Jenny åkte hem till Jocke i Södertälje.


När vi kom hem så höll jag på och fixade lite med allt möjligt. Satt vid datorn en stund också. Jimmy satt också vid datorn. Och så gjorde han sig i ordning inför kvällen.


Vid femtiden sen så skjutsade jag Jimmy hem till hans kompis Kristian i Högdalen. De skulle äta middag tillsammans, och sen så skulle de vidare till en fest, och sen kanske ut på krogen.


På vägen hem så stannade jag till i Centrum och handlade mig lite gott att äta till kvällen. När jag kom hem så åt jag lite lätt middag. Och efter det så höll jag på och fixade lite.


Massor med fotografier från dagen finns i mobilbloggade inlägg från tidigare i dag.


Kommentarer
Postat av: Ahnna

Vill gärna se vad du shoppade. Du brukar köpa fina saker/ahnna
p.s snart är det tv:n som lockar. Har lyssnar 1 min på alla låtarna gillar carola& andreas

2008-02-16 @ 19:34:02
Postat av: Bim

---> Ahnna: Bilder är på gång! Kommer under kvällen!
Ja, nu är teven på uppvärmning, och allt det ätbara är framme! Jag har inte hört några låtarna. Men hoppas på att Bröderna Rongedals låt är bra.

2008-02-16 @ 19:41:37
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0