Dagens Dagbok - Lördagen den 9 februari 2008 - Morgonen och Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan åtta i morse. Sov en timme längre än vad jag vanligtvis brukar göra när jag är ledig, men det blev lite sent innan jag somnade i går, och jag kände att jag behövde det. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko gick upp klockan nio. Efter att han hade gjort sina morgonbestyr så blev det frukost, fika, och en pratstund tillsammans i köket.


Vid tiotiden så gick Borzko iväg till Farstahallen för att träna. Men själv så var jag lat som vanligt... Funderade på en promenad, också som vanligt. Men det blev ingen, precis som vanligt det också. Vad hade jag att skylla på i dag då, mer än lathet? Jo, att jag vaknade med huvudvärk, och att det inte var någon sol.


I stället så satte jag igång med att plocka och fixa med allt möjligt här hemma. Och så varvade jag med stunder vid datorn. Sen så satte jag mig och läste en stund. Och jag läste äntligen ut boken som jag har hållit på med länge nu: "...och döda ligger ner" av Mary Willis Walker.


Kommentarer
Postat av: Anonym

öööh, är du inte för gamal för o ha en blogg liksom?! :S jag menar ist för o ägna hela ditt liv åt din blogg kan du väl åtminstonde ägna din tid åt din familj o inget anat, i mean you are TOOOO OOOOLLLLLLLD FOR THIS! :S
skäms

2008-02-09 @ 12:58:12
Postat av: Amanda

du anonyme:
Herregud, människa. Skärp dig.

2008-02-09 @ 13:04:07
URL: http://amandaelinmaria.blogspot.com
Postat av: maria

till anonym: hur kan du säga att hon ska ägna tid till sin familj? Det framgår ju ganska klart i bloggen att de umgås mycket och att de har en väldigt bra relation. Du verkar vara en skitbra mamma bim :-)

2008-02-09 @ 13:36:48
Postat av: Bim

---> Anonym: "Ingen svarskommentar".

2008-02-09 @ 15:02:21
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Amanda: TACK! :-D

2008-02-09 @ 15:02:50
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Maria: Tack ska du ha för ditt försvar av mig! Och vi har faktiskt en väldigt bra relation i vår familj. Jag ägnar nog mer tid till mina (vuxna) barn än vad de flesta som jag känner gör. Och de tycker i alla fall att jag är en skitbra mamma! ;-D

2008-02-09 @ 15:04:27
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Nilla

Bim, du är en kanon mamma och fru. Jag har ju sagt det förr, men det tåls att säga igen :)
Hoppas verkligen inte att du tar åt dig av dessa dumma och klantiga inlägg.
Man får nog helt enkelt inse att dom har det jäkligt tråkigt, och inte har mer att göra än att sitta här och skriva tråkiga kommentarer.
Nu är det inte många timmar kvar :)
Sen laddar vi framför melodifestivalen.
Jag har till och med köpt hem din glass, som jag för första gången ska smaka ikväll.
Men jisses vad dyr den var, hoppas det är lika god som den kostade pengar :)
Må så gott.
kram!!!

2008-02-09 @ 15:30:47
Postat av: Bim

---> Nilla: Tack snälla du för ditt beröm om mig och min blogg! Jag blir så glad över allt stöd och support som jag får!

Det ska bli kul med Melodifestivalen i kväll! Jag ska också köpa hem gott! Visst är glassen dyr, men den är värd pengarna! Jag röker ju inte, snusar ju inte, och dricker ingen alkohol, så jag unnar mig glassen istället! ;-D

Ha en toppenkväll i kväll! *kram*

2008-02-09 @ 16:03:10
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0