Dagens Dagbok - Söndagen den 10 februari 2008 - Eftermiddagen.

Elektrikern var klar vid ettiden, efter nästan fyra timmars jobb. Sen så blev det en liten paus mellan hantverkarna, och så kom rörmokaren vid tvåtiden. Borzko höll sig nere med honom också, och hjälpte till med det han kunde. Jag, Jimmy, och Jocke satt fortfarande uppe i vardagsrummet och spelade Guitar Hero 3 på Nintendo Wii. Och så hade vi datorerna där uppe förstås också.


Vid tretiden så var rörmokaren klar, efter bara en timmes jobb. Sen strax efter att han hade gått, så kom det två män från vår bostadsrättsförening för en liten lägenhetsbesiktning. De skulle bara mäta fukten i badrummet, och kolla lite på element och fönsterkarmar.


Jocke stack iväg vid tretiden. Han skulle åka till Jenny på jobbet, och möta upp med henne där. Och sen så skulle de båda tillsammans åka hem till honom i Södertälje.


Efter att elektrikern, rörmokaren, de två männen som lägenhetsbesiktigade, och Jocke, hade gått, så blev det lite städning för mig och Borzko. Vi röjde upp i badrummet efter hantverkarna och ställde allt i ordning igen.


Sen när vi var klara så åkte Borzko iväg till sin Mamma på sitt sedvanliga söndagsbesök. Och Jimmy och jag åt då middag tillsammans. Efter middagen så premiärtvättade vi i vår nya tvättmaskin.

Kommentarer
Postat av: Nilla

Jäklars vad det ska tvättas hemma hos er nu :)
Det kommer dofta sååå gott av allt tvättmedel.
Ja, så är det söndag igen, min tråkigaste dag. Jag längtar, precis som du, redan till nästa helg.
Fattar inte varför jag är så knäpp, för jag trivs ju på jobbet. Men jag skulle nog kunna vara en sån där hemmafru, som fixar och donar här hemma om dagarna, och trivas med det.
Ha en bra vecka.....snaaart så är det fredag igen :)
Kram !!!

2008-02-10 @ 18:45:25
Postat av: Bim

---> Nilla: Ja, så skönt med ny stor tvättmaskin, och med tumlare!
Söndagar har jag inget emot. Däremot måndagar...
Jag skulle gärna också kunna vara en hemmafru! Tröttnar aldrig på att vara hemma!
Ha en bra vecka du också! *kram*

2008-02-10 @ 18:58:14
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0