Dagens Dagbok - Söndagen den 10 februari 2008 - Morgonen och Förmiddagen.

I morse så ringde mobilen redan klockan sex, för jag hade lovat att skjutsa Jenny till jobbet. Jag gick upp klockan sex, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen klockan halvsju så åkte jag och Jenny iväg. Släppte av henne utanför jobbet på McDonalds i Västberga, där hon skulle jobba ett pass mellan sju och fyra. Och så var jag hemma vid sjutiden igen. Sminkade mig då och gjorde mig klar med resten av det som jag inte hann tidigare. Sen vid halvåttatiden så blev det frukost och fika.


Vid halvåttatiden så gick Borzko upp. Han gick upp så tidigt eftersom elektrikern hade sagt att han skulle komma mellan åtta och nio. Borzko duschade och gjorde sig i ordning, och sen så åt han också frukost och tog en fika.


Sen så satte vi oss båda två och läste, i väntan på att elektrikern skulle komma. Jag började på en ny bok: "Smuts" av Katarina Wennstam. Klockan nio så kom elektrikern, och han satte igång direkt med att fixa all el inför installationen av vår nya tvättmaskin och torktumlare. Borzko höll honom sällskap och hjälpte honom lite. Själv så satte jag mig i vardagsrummet med min dator.


Vid tiotiden så vaknade både Jimmy och Jocke och gick upp. Dom kunde inte sova längre då, för elektrikerna höll på och borrade i badrummet, och det lät ju en hel del. Dom åt frukost och fikade, och Borzko och jag tog också en fika med dom, och satt och pratade en stund.


Sen när vi var klara så satte sig jag, Jimmy, och Jocke uppe i vardagsrummet. Först så tittade vi på ett nerladdat avsnitt av serien "Las Vegas". Sen efter det så spelade vi tre Guitar Hero på Nintendo Wii. Borzko höll till nere med elektrikern istället.


Vid tolvtiden sen så blev det en fika och ett par mackor till lunch. Och efter det så fortsatte vi med Guitar Hero-spelandet.

Kommentarer
Postat av: Julia

en liten fråga, hur äter man frukost och fikar samtidigt??? Antingen äter man väl frukost eller så fikar man??!

2008-02-10 @ 13:40:02
Postat av: Bim

---> Julia: Ja, tänk, hur jag än skriver, så finns det alltid någon som hittar något fel, och klagar! ;-D

2008-02-10 @ 13:51:29
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Linda

Usch...så tidigt...
Jag är ingen morgonmänniska...
Hoppas din helg varit bra!

2008-02-10 @ 14:25:04
URL: http://www.fetmaoperation.blogg.se
Postat av: Bim

---> Linda: Jag har i och för sig inga problem med att gå upp tidigt.
Ja, tack, helgen har varit bra, tack!

2008-02-10 @ 14:30:19
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Julia

hmm klagade jag?? Nä jag frågade ju bara!! Och min lärare har alltid sagt att frågar man aldrig får man ingeting veta...

2008-02-10 @ 16:06:14
Postat av: Bim

---> Julia: Jag skojade! Jag vet att det förmodligen är fel när jag skriver "äter frukost och fikar". Men det är mitt sätt att skriva! Jag menar nog att vi först äter frukost inklusive kaffe. Och sen så sitter vi kvar länge efteråt och prata och dricker mera kaffe.

2008-02-10 @ 16:12:56
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0