Dagens Dagbok - Tisdagen den 12 februari 2008 - Kvällen.

Vid sextiden så flyttade jag in med min dator in i Jimmys rum. Han satt och spelade datorspel på sin dator kopplat till teven. Jag satt och höll på med allt möjligt i min dator, läste bloggar, läste nyheter, och bloggade en hel del själv.


Vid sjutiden så blev det varsitt glas the för Jimmy och mig. Jag drack Tahiti med vanilj- och ananassmak.


Vid åttatiden så blev det ännu ett varsitt glas the för oss båda två. Men den här gången i köket, och så blev det lite kvällsmackor också. För min del blev det knäckebrödsmackor med kaviar på.


Vid halvniotiden så kom Borzko hem från jobbet. En sen middag åt han då. Och sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Resten av kvällen så tittade han på sport på teve.


Och det här får bli kvällens elfte och sista blogginlägg för mig. Nu ska jag ta med mig min bok till sängen, läsa en liten stund, och sen sova.

Kommentarer
Postat av: Stina

Din blogg är trevlig och många av dina inlägg är mycket givande läsning. Jag kanske skulle föreslå att du tonar ned det rena dokumenterandet av vardagsdetaljer i ditt liv. Du åt en knäckebrödssmörgås med kaviar i köket -- bra. Men är det intressant för någon annan än dig?

2008-02-12 @ 23:11:26
Postat av: lisa

ja vissa kanske får inspiration eller liknande av att höra vad andra äter. eller folk som tycker att de äter för mycket tex, kan må bra av att höra om när andra äter. Man behöver ju inte läsa om man inte bryr sig..upp till en själv. :)

2008-02-13 @ 10:38:42
Postat av: Jessica

Jag tycker det är rätt kul att få en inblick i hur folk lever sina liv. Då ingår väl att hon äter kaviarmacka tycker jag!! Och jag äter inte för mycket och söker tröst hos andra - jag tycker det är intressant ändå!! Det är liksom Bims stil att skriva så, det speglar hur hon är - och det tycker jag är väldigt kul!! Hon har en personlig stil och ett personligt sätt att skriva på som lyser igenom denna blogg på ett så himla härligt sätt!!

2008-02-13 @ 10:51:26
URL: http://jessica25.blogg.se
Postat av: Camilla

Hej Bim och tusen tack för din grattishälsning hos mig i går! :)
Ha en skön onsdagskväll!
Kram!

2008-02-13 @ 15:35:13
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Bim

---> Stina: Jag måste faktiskt säga att jag inte tänker på när jag skriver om något är intressant för andra eller ej. Jag skriver om mitt liv och ur mitt hjärta på mitt eget sätt. Om det sen intresserar människor så är det bara en bonus. Först och främst så bloggar jag för mig själv och för att det är kul. Får jag sen läsare som gillar mig så är det bara extra kul. Hur jag än skulle skriva, eller inte skriva, så skulle jag säkert få kritik. Det har jag allt märkt under min bloggtid. Självklart så är det så, eftersom vi alla är olika. Jag tänker fortsätta att skriva detaljerat i mina dagboksinlägg. Hoppa över de inläggen om du inte gillar dom, och läs mina övriga inlägg.

2008-02-13 @ 16:18:47
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Lisa: Tack för ditt stöd och din support! :-D

2008-02-13 @ 16:19:48
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Jessica: Tack för ditt försvar av mig! Och för ditt beröm! :-D

2008-02-13 @ 16:20:33
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Camilla: Ha en skön kväll du också! :-D

2008-02-13 @ 16:21:01
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0