Dagens Dagbok - Torsdagen den 14 februari 2008 - Eftermiddagen.

I dag så åkte jag inte hem direkt efter jobbet, utan jag åkte direkt hem till mina föräldrar i Örby. Jag ville uppvakta dom i dag, eftersom det var Alla Hjärtans Dag. Så först så åkte jag och köpte två buketter tulpaner plus en ask chokladhjärtan och en ask geléhjärtan.


Satt sen och fikade och pratade i lite drygt en timme. (Bilder finns i separat inlägg längre ner). Kom sen hem till Farsta vid halvfyratiden. Jimmy kom hem ungefär samtidigt från jobbet. Han mådde bättre i dag, så han hade alltså åkt och jobbat i dag.


Vi åt sen middag vid fyratiden. Sen vid halvfemtiden så åkte Jimmy iväg med bilen till Borzkos jobb. Han parkerade den där, och sen så åkte han lastbil med Borzko hit hem. De lastade in vårt bubbelbadkar i lastbilen, eftersom vi fick det sålt i går.


Leverans ingick i försäljningen, så de stack sen iväg, neråt Sörmland, vid sextiden. (Bild på lastbilen finns längre ner).


Jag fick tio fina röda rosor av Borzko när han kom hem. Plus en ask med geléhjärtan. Jätteglad blev jag förstås! (Bild på det finns också längre ner).

Kommentarer
Postat av: Fridolina

Åh vad fint=) Alla hjärtans dag är något speciellt med ändå=)

Fortsätt med din fina blogg!

2008-02-15 @ 19:07:24
URL: http://www.fridacaroline.blogg.se
Postat av: Bim

---> Fridolina: Ja, jag tycker att man kan passa på att uppvakta sina nära och kära på den dagen!

2008-02-15 @ 20:46:46
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0