Dagens Dagbok - Torsdagen den 21 februari 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Sen så höll jag på här hemma och fixade med allt möjligt som vanligt. En stund vid datorn blev det förstås också.


Jimmy kom hem från jobbet vid halvfyratiden. Vid fyratiden sen så åt vi två middag tillsammans. Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.


Sen så satte sig Jimmy på sitt rum framför datorn som vanligt. Själv så höll jag på och fixade här hemma som vanligt. Bland annat så blev det några maskiner tvätt och några maskiner tumlande. Och så stunder vid datorn förstås.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Tack så mycket, nu har jag kryat på mig :)
Var orolig att jag höll på att åka på magsjuka men det verkar vara magkatarr (det har ju varit så mycket och jag är expert på att oroa mig). Har ont idag,men mår tack och lov inte illa. Jag är så rädd för att må illa och spy :(

Men imorgon är det i alla fall fredag ;)

2008-02-21 @ 19:24:57
Postat av: Bim

---> Josefin: Hej! Skönt att höra att du mår bättre nu! Och att det inte var någon magsjuka. Fast magkatarr låter ju inte så kul det heller...

Men i morgon är det ju som du säger i alla fall fredag! ;-D

*kram*

2008-02-21 @ 21:02:09
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Josefin

Jag är så pass van att ha magkatarr så det "gör" inte så mycket eller vad jag ska säga. Magsjuka är värre.. Jag brukar alltid känna av min magkatarr men igår så blev det så mycket värre. Men några tabletter några dagar så går det över. Jag vet ju vad det beror på, jag har inte mått så bra sedan det hände. Det kommer väl att kännas bättre i framtiden, det får ta sin tid.

Kramar

2008-02-21 @ 21:38:06
Postat av: Bim

---> Josefin: Okej. Självklart att din mage då reagerar. Det blir säkert bättre framöver då. Men som du själv skriver, allt måste få ta sin tid.

Ha en skön fredag i morgon! *kram*

2008-02-21 @ 22:01:49
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0