Dagens Jobb - Fredagen den 22 februari 2008.

Jobbade som vanligt i dag också. Och precis som hela veckan förut, så var jag först en stund på morgonen i skalen och förberedde grönsakerna. Efter det så dukade jag och gjorde i ordning matsalarna inför luncherna. Och slutligen så var jag andreman i stora matsalen.


I dag så serverade vi potatisbullar med lingonsylt. Vår salladsbuffé hade vi också, även om den var något mindre i dag, eftersom det var fredag, och vi vill ju inte stå med en massa över när det blir helg.


Fulltalig personalstyrka var vi i dag, precis som vi faktiskt har varit hela den här veckan. Inte ofta vi är fulltaliga i en hel vecka i sträck.


Allt flöt på bara bra i dag, och ingenting speciellt hände.


Och så kom då veckans bästa stund, fredag eftermiddag klockan två! Alltid lika skönt att gå hem då, och veta att man har en hel ledig helg framför sig.


Men den här veckan har ändå varit en väldigt bra vecka. Vi har varit fulltaliga hela veckan. Vi hade en lugn dag i onsdags när högstadiet hade idrottsdag. Det har varit bra stämning på jobbet. Och ingenting speciellt har hänt.


Och nästa vecka blir också en bra vecka. För då är det sportlov, så det blir mycket lugnare på jobbet hela veckan då. Det ska bli skönt.


Kommentarer
Postat av: Angela

Nej, vad hungrig jag blir när jag läser om potatisbullarna! Tror jag skulle kunna leva enbart på det ;-)

2008-02-23 @ 16:39:45
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Jaså!? Tycker du det är så gott!? Det tycker nog inte jag...

2008-02-23 @ 16:43:20
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0