"Fräsch, frisk och spontan" av Mons Kallentoft.

image2457

---------    

Recension av boken: "Fräsch, frisk och spontan" av Mons Kallentoft. (Genre: Svensk Skönlitteratur.)  

---------

"Utåt sett är de den perfekta familjen. Båda har gjort karriär, de har två söta små barn och en dyr bostadsrätt i Stockholm. De sköter hushållssysslorna tillsammans, noggrant fördelade med hjälp av ett excelark. Men under ytan är det något som inte stämmer.


Han försöker förstå sitt liv utifrån marknads- och varumärkesteorier, medan hon försvinner ut på långa nattliga promenader. Det är då tanken på projektet dyker upp hos honom. Hans alldeles privata projekt, som ska ge innehåll och riktning åt hans tillvaro. Ett nytt projekt, ett projekt som verkligen kommer att brännas.


Mons Kallentofts nya roman Fräsch, frisk och spontan beskriver en familj i sönderfall och utspelar sig just nu i Stockholm."

(Kopierat från adlibris.se)

---------  

För övrig information gå till direktlänk på adlibris.se. 

---------   


Den här boken var bra, men lite konstig tycker jag. Den skildrade en familj med problem, och det gjorde den bra. Men ändå så kändes det hela tiden som om det var någonting som skulle hända, men det gjorde det aldrig. 

Någon annan här som har läst boken? Och vad tyckte ni i så fall? Var det något som jag missade och/eller inte fattade? /// Bim.  

---------   

Betyg: 3 av 5.  

---------    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0