I dag så blir det nog en mobilbloggdag igen.

Ja, i dag så tror jag att jag ska ha en mobilbloggdag igen. Precis som jag hade förra lördagen. Den dagen så blev det sexton stycken mobilbloggade inlägg. Det kanske inte blir lika många i dag, men jag ska väl lyckas få in en hel del i alla fall.

I dag så ser planerna ut så här. Nu ska jag sitta här vid datorn till strax före tio. Äta frukost, dricka kaffe, läsa nyheter, och blogga lite.

Strax före tio så ska jag gå iväg till Centrum för lite shopping där när dom öppnar klockan tio. Det viktigaste som jag ska köpa är en artonårspresent till min systerson Mathias som vi ska fira i kväll. Sen ska jag köpa några andra smågrejer också.

När jag sen kommer hem så blir det veckostädning. Borzko har då förmodligen redan börjat under tiden som jag var i Centrum. Och sen när jag kommer hem så hjälps vi åt med resten.

Sen när vi är klara så tar vi det väl bara lite lugnt resten av dagen. Borzko tittar väl förmodligen på sport på teve, eller läser i sin bok. Och jag sitter väl förmodligen här vid datorn som vanligt. Kanske att jag läser lite också.

Jimmy sover väl förmodligen till tolvtiden i dag. Och sen så sitter han nog vid datorn på eftermiddagen.

Jenny är och jobbar. Hon började redan klockan sju i morse, så hon gick förmodligen upp redan vid halvfem, och åkte vid femtiden från Jocke. Hon ska jobba mellan sju och fyra.

När hon sen slutar så åker Jocke och Tindra dit och möter henne där. Även Jimmy åker dit med bilen och möter upp med dom. De fyra äter middag där på McDonalds, och sen så kommer de alla hem hit.

Jenny duschar väl sen och gör sig fin inför kvällen. Och vi hinner väl alla sex med att umgås en stund också.

Sen vid kvart i sju så åker vi alla sex iväg i båda bilarna. Och så åker vi hem till min systerson Mathias för att fira hans artonårsdag som var i torsdags. Och så tillbringar vi kvällen där med släkt och vänner. Det blir säkert jättetrevligt.

Jag ska spela in Melodifestivalen i kväll, och så ska jag titta på det i morgon. För det lär vi väl förmodligen inte titta på där i kväll.

Ja, det där blir min dag i dag. Som det förhoppningsvis då kommer några mobilblogginlägg ifrån.

Vad har ni läsare för planer för dagen? Vad ni än gör, så ha en trevlig lördag! :-D

Kommentarer
Postat av: Therése

Låter som att din dag kommer att bli mycket trevlig. :)
Själv så ska jag strax vinka av min man som ska åka till Jönköping och besöka en kompis. Därefter ska jag röja undan lite här hemmavid och ställa alla flyttkartonger i ETT rum istället för i ALLA rum som de står i nu.
Sedan ska jag gå en långpromenad. Vid hemkomst från den tänkte jag ta ett varmt bad och sedan läsa DN.
Därefter blir det lite inköp inför kvällen och sen
ikväll ska jag hem till en polarinna och se på Melodifestivalen.
Om en vecka slutar jag mitt jobb här i staden och åker sedan upp till Uppsala för att bo där i 2 veckor innan vi får nycklarna till lägenheten på Ekebergabacken i Farsta. Ska börja arbeta på Kungsholmen om 9 dagar. :)
Så ja, det är lite i görningen. Det ska bli kul att se din mobilblogg sen.
Ha en fantastisk lördag!

2008-02-23 @ 09:36:53
Postat av: Sanna

Men en välbehövlig vårpromenad för dej är väl bättre än att sitta så mkt vid datorn

2008-02-23 @ 12:11:56
Postat av: Bim

---> Therése: Det lät som om du kommer att ha en mycket bra dag!

Spännande med ny stad, ny lägenhet, nytt jobb! Du har mycket att se fram emot den här våren!

Ha det så bra nu! *Kram*

2008-02-23 @ 12:49:26
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Sanna: Ja, förmodligen så är det väl så. Men jag hade ingen lust i dag. Det blåser halv storm här. Jag hinner nog med att promenera längre fram när det är ännu skönare ute. Jag tvingar mig inte ut när jag inte har någon lust.

2008-02-23 @ 12:50:38
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Jag ska inte göra så mycket i dag. I alla fall inte om det kräver att jag måste röra mig ;-) Någon tvättmaskin blir det ju och kanske lite småplock som inte kräver någon större ansträngning eller rörelse av mina ömma muskler. Hade inte aning om att jag hade så många som jag tydligen inte använt tidigare ;-)

2008-02-23 @ 16:37:54
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Hahaha! Jag förstår att du har en fruktansvärd träningsvärk i dag! Ligg och läs hela dagen du! :-)

2008-02-23 @ 16:42:36
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0