Melodifestivalen 2008 - Första deltävlingen - Göteborg 2 februari.

image2360


Jaha, då börjar Melodifestivalen i kväll då! Jag tycker att det är jätteroligt att det är i gång igen. Jag har inte hört några av årets låtar, men jag förutsätter att jag kommer att tycka att E-Type & The Poodles kommer att vara mina favoriter. Har svårt att tänka mig att jag inte skulle tycka att dom är bra.

Ungefär likadant, fast tvärtom, känner jag inför Christer Sjögren... Jag har väldigt svårt att tänka mig att jag kommer att tycka att han är bra...

Men, men, man ska ju inte vara fördomsfull! Och inte ha förutfattade meningar! Så vem vet! Jag kanske tycker tvärtom när jag har sett och hört låtarna! ;-D

Och de övriga sex artisterna har jag ingenting att säga om, så här innan tävlingen.

Har ni hört några av låtarna? Vad tyckte ni i så fall? Har ni några favoriter så här innan? Och några som ni inte vill ska komma till final?

Kommentarer
Postat av: sari

Hej! Jag har inte hängt med alls för jag har inte hört någon låt. Det ska bli kul att lyssna på dem och det är nästan roligare att höra dem för första gången,annars är det lätt att någon blir favorit eller sönderspelad så att man tröttnar. Ha en trevlig kväll!

2008-02-09 @ 19:21:58
URL: http://morsan39.blogg.se
Postat av: Bim

---> Sari: Ja, jag håller faktiskt med dig. Tänkte gå in och lyssna på låtarna på nätet, men jag lät bli. Det är roligare att höra allt för första gången under sändningen.
Ha en trevlig kväll du också!

2008-02-09 @ 19:26:33
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0