"...och döda ligger ner" av Mary Willis Walker.

image2356

---------    

Recension av boken: "...och döda ligger ner" av Mary Willis Walker. (Genre: Skönlitteratur / Deckare.)  

---------

Förlagets beskrivning:

"... och döda ligger ner: Sarah Jane, en föraktad och hånad baglady som helst dränker sina sorger i vin, hör av misstag delar av ett samtal mellan två män som mumlar något om gift, komplott och attentat. Hon uppfattar genom spritdimmorna endast fragment, men hon lyckas i alla fall förmedla uppgifterna till kriminalreporter Molly Cates. Men det är kanske redan för sent att avvärja en katastrof? Det blir verkligen en kapplöpning med tiden...

Mary Willis Walker har för sina deckare erhållit många fina utmärkelser. För den första som kom på svenska - Under skalbaggens bo - belönades hon dessutom med Svenska Deckarakademins pris för bästa utländska roman 1998, Martin Beck Award, och för Det röda skriket fick hon i USA the Edgar Award."

---------  

Jag köpte boken begagnad på Tradera. Jag hittar inte boken någonstans på Internet, så jag kan inte lägga ut någon länk till den.

Här är i alla fall en länk som jag hittade, till Bokrecension.se.

---------   


Det här var tredje boken som jag läste av Mary Willis Walker. Den första var "Under skalbaggens bo" (recension finns här), som var jättebra. Den andra var "Det röda skriket" (recension finns här) och den var också bra, men inte alls lika bra som den första. Och den här tredje boken "...och döda ligger ner" var bara sådär bra. ///Bim.

---------   

Betyg: 2,5 av 5.  

---------    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0