Varför finns det så många elaka människor i bloggvärlden?!? :-(

Ja, det blir dagens fråga i dag... Varför finns det så många elaka människor i bloggvärlden?!? Jag tycker inte att jag har varit speciellt utsatt förut för det här. Någon gång ibland så har det väl kommit någon taskig kommentar. Men den senaste tiden så har jag varit mycket mer utsatt. Vill du läsa de dumma kommentarerna som jag har fått på sistone så gå in i nedanstående inlägg:

Dagens Dagbok - Onsdagen den 6 februari 2008 - Kvällen.

Borzko, Jimmy, och Bubbelbadkaret.

Dagens Dagbok - Söndagen den 3 februari 2008 - Eftermiddagen.

EFIT - 2008-02-01 - Ett Foto I Timmen - 14 - .

Vilka kommentarer man får ibland!

Nyklippt och nyblekt! ;-D.

Dagens Dagbok - Torsdagen den 31 januari 2008 - Kvällen.


Sen i dag så upptäckte jag även att en person har bloggat ett helt inlägg om mig i sin egen blogg... Och inte något snällt inlägg precis... Och jag kan inte begripa varför?!? Om man inte gillar en blogg, varför håller man då på och läser i den? Jag skulle aldrig ödsla min tid på bloggar jag inte tycker om. Jag kan inte låta bli att bli lite ledsen när jag läser både hennes inlägg och alla dumma kommentarer i min blogg... :-(

Jag kopierar in hennes blogginlägg här nedanför. Och även Jimmys kommentar, Jennys kommentar, och min kommentar. Hon har inte svarat på kommentarerna än...


"Asså helt ärligt så måste jag bara klaga lite på blogg nu...
Har aldrig gjort det innan men nu känner jag att det är dags det är nog den tråkigaste bloggen jag har läst i hela mitt liv. Jag pratar om bims blogg, hon skriver samma saker vaaaaaaaaaaaaaaaarje dag.
Mobilen larmade klockan blabla på jobbet idag så serverade vi blabla, vem bryr sig om vad hennes skolelever har ätit för mat idag eller om hon var försteman i stora matsalen?
Eller, "jag gick upp klockan 7 åt frukost borzko gick upp klockan 9 och jag satte mig då och tog en lätt fika med honom. " Hon äter sin LÄTTA fika hela tiden, åhhhh jag blir så irriterad haha.
Samma saker dag ut och dag in, hon kan lika gärna kopiera gårdagens inlägg för det kommer ändå stå samma sak."


Jimmys kommentar:


"Seriöst, om du tycker att morsans blogg är tråkig varför läser du den då? är det bara för att du vill att folk ska bli irriterade och skriva kommentarer så du får några läsare till din blogg. För varför skulle du annars läsa och skriva i morsans? vart är världen påväg??

Ha en bra dag iaf"


Jennys kommentar:

"Håller med min bror. Varför läser du Mammas blogg? Varför ägnar du massa tid att dedikera ett helt inlgg om hur tråkig hennes blogg är? Jag förstår inte problemet? varför stör du dig så på henne? Vad har du med hennes blogg att göra? Tycker faktist det är väldigt omoget av dig att hålla på sådär. Hur gamal är du? har du inte bättre saker för dig? Bara för att hon är äldre än tjugo får hon inte blogga eller? Nu tycker faktist jag att du kan be henne om ursäkt? Jag är yngre än dig ändå skäms jag över dig. Du skämmer ut oss andra unga tjejer.

Jag älskar min Mamma. Jag är stolt över henne och jag tycker hennes blogg är ritkigt bra !!!
SÅ VÄX UPP NU !"


Min egen kommentar till henne:


"Jag såg i min länkvisare att du hade länkat till mig från din blogg. Självklart så blev jag då nyfiken och gick in och kollade varför du hade gjort det. Jag måste ju säga att jag faktiskt blev mycket förvånad... Tänk att du stör dig så mycket på mig och min blogg så du tycker att det är värt ett helt blogginlägg hos dig i din blogg.

Jag hamnar i många bloggar som jag tycker är tråkiga, dåliga, irriterande, värdelösa, med mera. Men vad gör jag då!? Skriver det till dom i en kommentar!? Eller bloggar om det i min blogg!? Nej, faktiskt inte... Jag går ut ifrån bloggen, och sen så går jag aldrig in i den igen...

Jag förstår inte varför man helt omotiverat ska kritisera andra människor... Och såra någon och göra någon ledsen... Jag blev faktiskt ledsen när jag läste ditt inlägg... Jag förstår att du tycker min blogg är tråkig. Men kan du inte bara strunta i den då? Varför ska du blogga om den? Och länka till den? Det är väl bara att strunta i den och aldrig gå dit mer?

Med vänliga hälsningar från Britt-Marie i Bims Blogg."


Tack Jimmy och Jenny för att ni kommenterade till henne. Ni är världens bästa ungar, och jag är oerhört stolt över er.  Älskar er otroligt mycket.

Tack också alla ni snälla läsare som skriver snälla saker när jag får dumma kommentarer. Ni är guld värda.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Det är helt sjukt att folk håller på sådär :-(
Troligen störs de väl av att du är läst av många och har svårt att förstå varför eftersom de inte själva tycker den är bra eller? Ja jag vet inte, jag tycker som du, även om man inte har fattat en bloggs storhet så har man väl ingen rätt att skriva ner den?
*kram*

2008-02-07 @ 21:45:40
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Anneli

Alltså jag tror jag smäller av snart. Har nyss läst din blog, vilket jag gör varje dag. Men idag såg jag att du fått många dåliga kommentarer från en viss bloggare.

Jag har bara en sak att säga till dig BIM fortsätt blogga som du gör. Du är hur cool som helst, och jag gillar din blogg, (även din dotter och son) gillar jag.

Jag fattar bara inte hur in i bomben man kan skriva så dumma och idiotiska saker till en person man inte känner.

En annan sak angående din frisyr, JAG DIGGAR DIN FRISYR...

Massor med kramar till dig och din familj

Smoggen

2008-02-07 @ 21:49:16
URL: http://www.smoggen.blogg.se
Postat av: Jenni

Helt sjukt folk det finns, väldigt skrämmande! Jag har följt din blogg ett tag och tycker bra om den. Fortsätt med ditt skrivande och strunt i dessa dumma kommentarer. Det är enkelt att mobba någon bakom en skärm, men i verkligheten tror jag inte de ens vågar visa sin tryne inför dig o säga detta saker som skrivs. Stå på dig! Kram

2008-02-07 @ 22:01:48
Postat av: Julia

Fan va sjukt! Sluta inte blogga i vilket fall! :) Kollar efter uppdateringar varje gång jag öppnar ett nytt internet fönster! :)

Kramar!

2008-02-07 @ 22:02:15
Postat av: lina

Din blogg är bra. Punkt slut!

2008-02-07 @ 22:05:46
URL: http://linnaas.blogg.se
Postat av: Petra

Men herre gud, vad är det för sjuka människor?? Ignorera Bim. Din blogg är super och jag gillar den stort!

2008-02-07 @ 22:07:10
URL: http://www.morgonsol.com
Postat av: Jenny Kullin

Stå på dig Mamma. Vi andra älskar din blogg. Jag är stolt över att ha dig som Mamma och älskar dig otroligt mycket. Låt inte den/dom trycka ner dig !!

2008-02-07 @ 22:07:22
URL: http://jennykullin.blogg.se
Postat av: Anonym

Harnu läst de dumma komentarerna och bry dig inte
du har en trevlig blogg och kan vara stolt över dina fina barn
Att få ha en sådan fin kontakt med sina barn är ett
bra beröm för hur bra mamma du är kram Tingeling

2008-02-07 @ 22:07:45
Postat av: Humla

Tycker självklart att det är tråkigt att folk måste hålla på sådär och förstår inte riktigt vad de vill ha ut av det, men det är ju ett känt faktum att alla större bloggare (och ibland även mindre) får sådana kommentarer och det är väl därför det finns en funktion för att ta bort kommentarer, det känns som en grej det är svårt att göra något åt. Man kan älta i evighet hur fegt det är av dem osv osv men enklast för allas vår själsro är nog ändå att bara strunta i dem för så länge de får hela inlägg dedikerade till sig så slänger du ju bara mer eld på brasan, om du fattar vad jag menar?

Hur som helst så har du helt fantastiska barn, det är hänförande hur de försvarar dig, där har du gjort ett bra jobb i alla fall :)

Haha, sen en fråga, ibland gör du smileyn ;-D även när det inte verkar vara ett skämt, typ, asså när :-D skulle passa bättre, är det meningen? (Ok konstig fråga jag vet.) Ett tips bara :P

2008-02-07 @ 22:11:58
Postat av: Anneli

Tjenare igen Bim

Jag skulle vilja att du kolla min blogg, och kollar vad jag har skrivit där..

Kramis Smoggen

2008-02-07 @ 22:13:42
URL: http://www.smoggen.blogg.se
Postat av: Angela

Men hallå?? Du är väl ändå för smart för att ens bry dig? Jag lever dagligen med en energitjuv (OBS inte Woffegubben) och jag har för länge sedan insett att det är ynkliga människor som är rädda för något. Nä
gumman, du har dina trogna läsare som upppskattar dina uppdateringar och vore jag som du skulle jag helt enkelt ta bort skiten så fort det bara går... *Kram*

2008-02-07 @ 22:17:49
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Ewe

Förstår inte att det finns folk som ödslar sin tid på att skriva elaka kommentarer, de kan inte ha något liv. De är väl bara avundsjuka på att du har en framgångsrik blogg :) Du ska inte ta åt dig av sånt, de som skriver det är bara patetiska. Fortsätt bara skriva så mycket du vill och var glad för att du har trogna läsare ;)

2008-02-07 @ 22:29:59
URL: http://msmurder.blogg.se
Postat av: Linn

Äsch ta inte åt dig! Folk som håller på så har inget eget liv, jag har följt din blogg jättelänge och den är intressant och rolig:) ha dt bra!

2008-02-07 @ 22:41:34
Postat av: Pilutta dig!

Grejen är den att den personen som skrivit det där har så jävla rätt. Det du skriver varje dag har man läst hur många gånger som helst innan. "Duschade och gjorde sig i ordning" om du skulle söka på det i din blogg skulle du få hur många träffar som helst. Sedan "larmade" och värst är fan när du skriver "och så pratade vi förstås". Ska du inte skriva att du andas när du ändå håller på? Du verkar inte ha så mycket variation i ditt liv, lite trist men men.. Japp det är en plåga att läsa din blogg men det får man väl ta! :-)

HA DET BRA I MATSALEN..

2008-02-07 @ 22:56:59
Postat av: Maria

Jag kommer nog aldrig förstå varför folk läser bloggar som de inte gillar. Alla kan inte tycka om allt, men varför då utsätta sig för det man inte tycker om. En person som man stör sig på irl undvikar man väl att träffa, varför vill man då "träffa" personer i bloggar som man inte gillar.

Så strunta i alla konstiga människor, i sin egen blogg får man skriva precis som man själv vill. Det jag gillar med din blogg är att du skriver helt vardagligt om ditt liv. Inte massa konstigheter för att få uppmärksamhet.

2008-02-07 @ 23:02:52
Postat av: Prometheus.

Wow. Jag kan förstå att folk orkar irritera sig på bloggar som faktist kan störa någon, folk som yttrar sig oförsiktigt med vissa grejer, vissa vill ju tom provocera fram popularitet..att störa sig på din blogg käns för mig iallafall väldig svårt att förstå.

För att besvara frågan "Varför fins det så många elaka människor i bloggvärlden?!?" så tror jag det är för att människor helt enkelt kan ventilera precis vad som helst bakom ett tangentbord. En IP-adress och ett smeknamn är, trots IP-adressen väldigt anonymt. Många skulle dra sig för att säga någonting i verkliga livet, men att knappa iväg på ett tangentbord några sekunder, det klarar folk av. Dessutom så behöver man sällan, om någonsin, ta ansvar för det man säger online. Det inlägg du klippt in verkar dock ha något mer än bara vanligt "blogg-hat" i sig..jag hittade bloggen och tittade runt lite som kortast, hon såg ut att vara i Jennys ålder, kan det ha med saken att göra? Någon som stött sig med Jenny, och därför tar det ut på dig? Bara en tanke, men värd att fundera på.

2008-02-07 @ 23:03:01
URL: http://www.prometheus.com
Postat av: Sissel

Åh, vad arg jag blir. Även fast jag inte känner dig så gör det ont i mig. Tycker att det är så sjukt sorgligt att folk håller på sådär. Gör människor ledsna i onödan. Men du får helt enkelt tänka att det är den personen som är sorglig, inte du. Och det finns faktiskt folk som tycker om din blogg. Du har ditt unika sätt att skriva, och jag tycker om den! Jag tycker om att du har rutinmässiga inlägg. Det är inte tråkigt!

Kram!

2008-02-07 @ 23:07:16
URL: http://siss3l.blogg.se
Postat av: Japunica

Hamnade på din blogg mest av en slump, kommer inte ihåg hur. Läser här lite då och då. Tycker det är kul och läsa om er vardag mm. Som sagts tidigare varför fortsätta läsa en blogg om man inte tycker den är bra.
Började blogga själv rätt så nyligen. Jag bloggar för mig själv, för mina vänner och min familj som bor långt borta. Har inget speciellt tema, skriver det som faller mig in, antagligen ingen logig i inläggen, men jag bryr mig inte. Räknar inte med att någon annan läser min blogg.
Har personalansvaret på ett halvstort företag. Det jag lärt på mitt jobb är att det spelar ingen roll hur mycket bra saker man försöker göra för personalen det är alltid några som gnäller, oftast samma personer för att dom har en negativ livssyn överlag.
Bim, kört hårt och ge inte dom här personerna tillfredsställelsen att göra dig ledsen. Vet att det är lättare sagt än gjort, men hoppas att du förstår min tanke.

2008-02-07 @ 23:10:12
URL: http://japunica.blogg.se
Postat av: Josefin

Jag blir så besviken på de som håller på så här. Snälla försök att inte ta åt dig! Det är några idoter som håller på, men vi är MÅNGA som tycker om att följa din vardag och ditt liv. Annars hade vi inte varit här och läst hela tiden ;)
Jag förstår inte vad de stör sig på. Du är en sådan bra person! Stöttar och bryr dig om oss som skriver. Jag har skrivit det förut men det tåls nog att skrivas igen ;)
Jag kände verkligen ett stöd från dig, det kändes så bra att du tänkte på mig (du vet vad jag menar...). Jag uppskattade det verkligen. Jag är glad att jag har dig som "bloggvän", eller vad man säger. Du är en person med bra åsikter. Försök att inte ta åt dig av vad de skriver, de är inte värda det! Vi är många som tycker om dig och som uppskattar din blogg. Kramar

2008-02-07 @ 23:42:47
Postat av: Jenny

De läser för att de finner ett intresse i att läsa.
Endel folk gillar att trakassera..
De borde stanna upp och se vad de gör.

Det är många som tycker om din blogg av vad jag märker i andras kommentarer.
Du finns och gör en positiv skillnad i folks liv, kom ihåg det..

Ta vara på dig.

2008-02-07 @ 23:55:45
URL: http://dendarjenny.blogg.se
Postat av: joanna

Men gud vilka taskiga kommentarer du får!! Kämpa på, jag har hört från Jenny att du är en jätte bra mamma, så kör på!

2008-02-07 @ 23:59:47
Postat av: Ahnna

Ja många kloka tankar här. Du vet ju vilka som gillar din blogg. DU verkar vara en underbar människor som bryr dig om dina ungar (självklart) och de runt omkring dig.
NU hoppas vi på en trevlig helg och imorgon sitter vi framför tv:n kramar i massor ifrån Ahnna

2008-02-08 @ 06:26:57
Postat av: Kim

Jag tycker att din blogg är fin :)

2008-02-08 @ 08:01:33
URL: http://laudon.blogg.se
Postat av: Jessica

Det finns bra konstigt folk, visst jag kan läsa vissa bloggar och tycka att dom är helt värdelösa, men jag skriver väl inte det i min egen för det. Då kan man lika gärna låta bli! Och ser jag nån som ajg inte gillar så läser jag inte heller den bloggen! :D Ha en bra dag i övrigt!

2008-02-08 @ 11:04:03
URL: http://jyees89.blogg.se
Postat av: Anonym

Din blogg är jätte bra,sådeså :)
Massa kramar till dig!

2008-02-08 @ 11:21:38
Postat av: Braader

Jag har inte läst så mycket av din blogg men det jag har läst är det verkligen inget fel på, tycker till och med att det var nästan upplyftande och läsa om dig. Jag tror/vet att folk skriver elaka saker om andra för att de inte har något bättre för sig och för att de vill ha uppmärksamhet. Så har det varit och kommer antagligen alltid att vara.
Ta inte åt dig för din blogg är bra! Heja dig och barnen =)

2008-02-08 @ 11:23:56
URL: http://braader.blogg.se
Postat av: Sandra

vad är du 40-50 år? Lär dig att hantera kritik. Hon skrev inget elakt om dig, utan bara att din blogg är tråkig. Se Det som positiv kritik och förbättra, eller så fortsätter du som du gör, ditt val. Men hon är förmodligen inte ensam om att tycka att din blogg är tråkig så om du vill tillfredställa alla dina läsare kanske det är dags att tänka om? Förstora inte saker så utan lär dig av det. Även det negativa "skit kastet " kan tillföra något positivt :)just nu tycker jag det låter som du tycker synd om dig själv. Blogg världen är rena skit snacket alltihop och alla kastar på varandra. Trevlig helg :)

2008-02-08 @ 12:49:51
Postat av: Annika

Bim, jag har läst din blogg länge nu. Jag läste bland annat kommentarerna du fått av Mona, kolla up ip -numret så kan du se vems dator det är, och ägaren till den.

Så där skriver man inte till någon.. Tyckte det var elakt :( hoppas hon slutar kommentera.. Du kanske har blockat hennes ip nummer, men om du vill är de bra att kolla upp ägaren till det också.
Men förmodligen är det bara en ungdom som inte har något vettigare för sig.

Fortsätt att blogga som du gör ! Om hon tycker att bloggen är dålig kan hon väl sluta läsa den? Jag har läst både din och jennys blogg i något år nu, och jag tycker verkligen om dem båda två. Dem är inte särskilt orginella, utan dem är bra på sitt sätt.

Lycka till, fortsätt som du gör, och ta absolut inte åt dig av alla dumma kommentarer !! Smaken är som baken, hon får tycka att din blogg är dålig om hon vill.
Själv tycker jag att den är fantastisk!

Kram Annika

2008-02-08 @ 13:48:52
Postat av: Liv

Gaah , fnfnfn vad arg jag blir omg jag som älskar att läsa dina dagboks inlägg om vad du gjort det är ju det som gör att din blogg inte är som alla andra jag älskar din blogg skit mkt och jag hoppas d fortsätter som du gör . :)

2008-02-08 @ 15:27:29
Postat av: helena

Ja det är ju helt otroligt att folk inte har annat att göra än att sitta och läsa urtråkiga bloggar. Sen undrar jag om en del inte upptäck att det finns en röd fyrkant med ett vitt kryss i som man kan trycka på om man inte vill läsa...?
Och jag kan absolut inte förstå varför man måste sitta och vara elak och dessutom vara så feg att man är anonym...
Ha en härlig afton!

2008-02-08 @ 16:17:52
URL: http://omhelenaochlitetill.blogg.se/
Postat av: Anonym

Annika:

FEL FEL OCH ÅTERIGEN FEL!
Du kan inte kolla upp ägaren till datorn via en IP-adress. Det enda du kan få ut är vilken internetleverantör personen i fråga har...

Yttra dig inte om saker du inte har någon aning om.

2008-02-08 @ 17:18:17
Postat av: B

Jag är 18, bor i sthlm, är tjej, har ett normalt liv och JAG GILLAR IN BLOGG!
Tycker den är lite avslappnande att läsa, dom flesta tjejer i min ålder ska ju bara blogga om kläder, utseénde, kändisar.. Dom borde komma tillbaka till verkligheten!
Är kul att följa ditt, jennys och jimmys liv.. även om man känner sig lite som en stalker :)
KEEP UP THE GOOD WORK alla ni :D!

2008-02-08 @ 17:28:25
Postat av: Jenny

Jag vill börja med att säga att jag tycker det har gått lite väl långt i internet-mobbningen (ja, det är det det är) mot vissa bloggare. Jag bloggar inte själv men blir uppriktigt sagt illa berörd av hur elaka människor kan vara. Sen kan jag väl förstå varför vissa bloggare (om de skrivit något provocerande etc.) kan få taskiga kommentarer men jag kan inte i min vildaste fantasi förstå varför du - en tvåbarnsmamma från Farsta som skriver en vanlig dagbok, ska få det!?! Bry dig inte om kommentarerna för det är den som skriver dem inte värd. Skit i det och fortsätt som du alltid har gjort. Jag kommer att fortsätta läsa. Kramar :)

PS. Tycker du ska unna dig en Ben & Jerrys glass ikväll ;) för det vet jag att du tycker om DS:

2008-02-08 @ 17:41:59
Postat av: Anna

Jag vill bara säga att jag älskar att läsa din blogg. Det är detaljrikedomen och det där vardagliga om klockan som ringer och jobbet och fika och umgåset med familjen osv som gör att den är så mysig och bra. jag tycker att det känns trevligt att läsa din blogg. Den senaste veckan har jag haft totalkaos i mitt eget liv pga att en anhörig blev dödligt sjuk utomlands. Då fann jag tröst i att läsa i din blogg, såg liksom hur livet gick vidare som vanligt utanför min bubbla av vanmakt ocfh det behövde jag verkligen. Nu är min anhörig på bättringsvägen och komemr att bli frisk, och jag fortsätter att läsa din blogg som vanligt!

2008-02-08 @ 18:49:26
URL: http://www.viktigtbeslut.blogg.se
Postat av: Bim

---> Snurran: Tack för ditt support och ditt stöd! *KRAM*

2008-02-08 @ 19:07:54
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anneli: Tack för din kommentar, din support, och ditt stöd.

2008-02-08 @ 19:11:01
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Jenni: Tack snälla du! :-D

2008-02-08 @ 19:12:19
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Julia: Tack! Kul att du gillar min blogg!

2008-02-08 @ 19:13:00
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Lina: Tack! Punkt slut! ;-D

2008-02-08 @ 19:13:39
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Petra: Tack ska du ha! :-)

2008-02-08 @ 19:14:13
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Jenny Kullin: Tack min älskade lilla stora Tufsan! Ditt och Jimmys stöd uppskattar jag självklart lite extra! *PUSS*

2008-02-08 @ 19:15:20
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Tingeling: Tack för de fina orden om mina barn och om mig som Mamma! De uppskattar jag verkligen! :-)

2008-02-08 @ 19:16:26
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Humla: Tack för berömmet om mina barn! Jag är själv oerhört stolt över dom! Och där tycker jag att jag (och min man) verkligen har lyckats! ;-D

Visst är det kanske dumt att ge "de elaka" så här mycket uppmärksamhet, men jag ville få fram problemet i ljuset lite. Vi alla bloggare är nog drabbade mer eller mindre.

Angående mina smileys så kanske du och jag har olika humor! ;-D Eller så gör jag bara fel ibland! :-( Eller?! :-D

2008-02-08 @ 19:19:25
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anneli: Okej. Jag ska kolla in din blogg sen.

2008-02-08 @ 19:20:17
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Angela: Tack snälla gulliga du! Du är en av mina allra käraste läsare! Det vet du! *KRAM*

2008-02-08 @ 19:21:30
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Annika

var det Bim som svarade på min kommentar om Ip nummer?

Jag har hört av kompisar att man kunde kolla upp, därför trodde jag det. Var inte meningen att yttra mig om saker jag inte visste om.. Det viktigaste med min kommentar var att få fram att jag tycker den här bloggen är bra men förlåt..

2008-02-08 @ 19:24:09
Postat av: Bim

---> Ewe: Du har helt rätt i det du skriver! Tack! :-D

2008-02-08 @ 19:24:17
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Linn: Tack snälla du!

2008-02-08 @ 19:24:46
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Pilutta dig: Nu skulle jag ju egentligen inte svara på fler elaka kommentarer... Men, men, jag tar väl i alla fall och gör det på dom kommentarerna i det här inlägget.

Om det är en plåga att läsa min blogg, så kan jag ju inte förstå varför man gör det! Då måste man ju vara självplågare!

Ja, visst upprepar jag mig som du beskriver, men vad jag vet så är det väl inte direkt förbjudet. Man får ju faktiskt skriva vad man vill i en blogg. Jag kan inte förstå varför du läser bara.

Nej, jag har inte mycket variation i mitt liv, men JAG VILL INTE HA DET! Om jag ville det, så skulle jag självklart se till att jag hade det.

2008-02-08 @ 19:29:01
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Maria: Tack för berömmet. Jag skriver ju helt som jag själv vill. Utan att göra mig till. Och tycker sen folk om att läsa så är det ju en bonus!

2008-02-08 @ 19:30:02
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Prometheus: Håller med dig. Det finns ju många bloggare som skriver väldigt provocerande, och nästan verkar vilja locka fram reaktioner. Men jag kan ju inte direkt säga att jag hör till dom...

Hon som skrev inlägget är i Jennys ålder, men bor inte i Stockholm. Jenny känner inte heller till henne sen förut. Vad vi vet så har hon inte kommenterat till oss förut, och varken Jenny eller jag har varit inne i hennes blogg.

2008-02-08 @ 19:32:50
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Sissel: Tack snälla du! Kul att du gillar min mina inlägg! :-D

2008-02-08 @ 19:33:36
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Japunica: Du har helt rätt i det du skriver! Tack för kloka ord!

2008-02-08 @ 19:35:06
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Josefin: Tack snälla gulliga du för dina fina ord! Jag vet vad du menar, och jag tänkte gärna på dig då, och det gör jag nu ibland också. Skriv gärna och berätta om dig och ditt liv nån gång. Jag blir väldigt glad, och lite rörd, över dina ord. *KRAM*

2008-02-08 @ 19:38:19
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: La Principessa

Vissa människor har alltför lätt att kabla ur sig negativ kritik, men då man på allvar konfronterar personer som omotiverat kritiserar, brukar dessa oftast inte ha något konkret att presentera, ingen intellektuell utveckling av själva kritiken. Det visar sig ofta att personen ifråga har hangups på det mesta, problem i livet som denne inte orkat lösa och det är för denna person enklast att slå på andra, personen har dålig kontakt med sig själv helt enkelt. En människa som mår bra och lever i harmoni slår inte på eller mot andra, det är egentligen det enda man behöver tänka på då man tar emot kritik av detta slag. Stå på dig Bim och gör vad du känner för, för varför ska du bry sig om vad människor med livsleda tycker om ditt liv eller din blogg? Det är uppenbart att människor som slår underifrån inte mår bra, men de förstår sällan att det är de själva som är föremålet för missnöjet. Du har valt att blogga om ditt liv och du gör det väldigt öppet och ärligt. Låt inte trasiga individer trampa på det!

2008-02-08 @ 19:38:23
Postat av: Bim

---> Jenny: Tack för dina fina ord! :-D

2008-02-08 @ 19:39:02
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Joanna: Tack ska du ha! Och kul att Jenny pratar gott om mig! ;-D

2008-02-08 @ 19:39:44
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Ahnna: Tack för dina ord! Och för mig blir det teve både i kväll och i morgon kväll! *kram*

2008-02-08 @ 19:40:32
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Kim: Tack så mycket!

2008-02-08 @ 19:40:59
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Jessica: Håller med dig precis!

2008-02-08 @ 19:42:06
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anonym: Tack ska du ha!

2008-02-08 @ 19:42:31
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Braader: Tack för dina snälla ord! Kul att du gillar min blogg! :-D

2008-02-08 @ 19:43:16
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Sandra: Jag håller definitivt inte med dig. Så du menar att jag ska ändra på min blogg för att vissa tycker att den är tråkig!? Men du blir den ju falsk! Jag skriver ju från hjärtat, och tycker några att den är tråkig, så får de väl tycka det. Det bryr jag mig inte om. Då får de väl sluta att läsa bloggen bara. Men det är inte positiv kritik att säga att en blogg är tråkig. Det är bara elak kritik. Jag kan inte ändra mitt sätt att skriva för att tillfredsställa mina läsare, då blir det ju inte min blogg. Och jag tycker inte att man ska acceptera att bloggvärlden är rena skitsnacke. Man ska väl försöka att bekämpa det istället tycker jag.

2008-02-08 @ 19:48:01
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annika: Tack så mycket för berömmet om både min och Jennys blogg. Jag har spärrat några IP-nummer nu, och det kanske blir fler...

2008-02-08 @ 19:50:00
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Liv: Tack för din snälla kommentar!

2008-02-08 @ 19:52:22
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Helena: Jag håller definitivt med dig!
Ha en skön kväll du också!

2008-02-08 @ 19:53:30
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annika: Jo, så är det nog.

2008-02-08 @ 19:54:33
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> B: Hej Stalker! ;-D Kul att du gillar alla våra tre bloggar! Hoppas att du fortsätter att göra det!

2008-02-08 @ 19:55:33
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Jenny: Ja, jag håller med dig. Vissa bloggare provocerar ju väldigt mycket, och då kanske de nästan får räkna med lite negativa kommentarer. Men jag tycker ju inte att jag är speciellt provokativ...

Hahaha! Ja, kanske att det blir Ben & Jerrys Glass i kväll! Annars så blir det i morgon kväll! ;-D

2008-02-08 @ 19:58:32
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anna: Tack för dina fina ord om min blogg. Och skönt att höra att din anhöriga mår bättre nu.

2008-02-08 @ 19:59:29
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Annika

Tack för dina svar, och oj vad mycket kommentarer det blev i det här inlägget! :) hoppas bloggen går tillbaka till det gamla vanliga nu med få taskiga kommentarer! lycka till

2008-02-08 @ 20:07:34
Postat av: Bim

---> Annika: Nej, det var inte jag som svarade på din kommentar om IP-nummer. Skulle kanske inte direkt svara på det sättet....

Men det är nog så att man bara kan får fram till exemepel på mitt IP-nummer att jag har COMHEM.

Tack för berömmet om min blogg!

2008-02-08 @ 20:15:59
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> La Princepessa: Tack så mycket för din mycket kloka kommentar! Precis så är det!

2008-02-08 @ 20:21:03
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annika: Ja, det hoppas jag också! Och tack! :-)

2008-02-08 @ 20:29:49
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0