Dagens Dagbok - Måndagen den 14 juli 2008 – Morgonen.

Mobilen larmade klockan sju i dag. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Åt sen frukost, fikade, och läste nyheter i datorn.


Borzko hade gått upp klockan fyra och åkt i väg för att jobba. Jenny var inte hemma, hon sov hos Jocke i natt. Jimmy har semester från och med i dag, och skulle sova till klockan tolv sa han i går.


Hade hoppats på en dag på stranden i dag... Men helt igenmulet här... Sjutton grader varmt och vindstilla, ser inte ut att bli varken sol eller regn, men molnen ser ut att vara här för att stanna hela dagen.... Så inte blir det något strandbesök inte. Men kanske en promenad. Ska avvakta en halvtimme, fram till niotiden, och sen bestämma mig.


Kommentarer
Postat av: Jenny Kullin

Mamma, Du får komma till Södertälje och bada, här skiner solen och det är knappt ett moln på himelen :) saknar dig. Puss

2008-07-14 @ 11:06:02
URL: http://jennykullin.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Jenny Kullin: Älskade Tufsan, jag skulle komma direkt om du bad mig på allvar, det vet du! :-D Men jag tror väl inte att ni har tid med något bad i dag, eftersom ni ska åka i eftermiddag. Men gärna någon annan gång! :-) Saknar dig också! Alltid! Det vet du! Älskar dig! Puss och Kram från Mamsi!

2008-07-14 @ 11:11:16
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0