Dagens Dagbok - Måndagen den 28 juli 2008. (Med tio fotografier)

I morse så larmade mobilen klockan sju som vanligt. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko gick upp klockan åtta och genomgick sina morgonbestyr. Och Jimmy gick upp vid nio och gjorde sig då också i ordning. Frukost åt vi sen alla tre, och så packade vi ner våra badgrejer.


Strax före tio så åkte vi sen alla tre i väg i båda bilarna. Och så åkte vi till Älvsjö Station och hämtade upp Jenny, Jocke, och Tindra som kom med pendeltåget från Södertälje.


Sen så åkte vi alla sex i båda bilarna iväg mot Nynäshamn och Nickstabadet där. När Jimmy och Jenny var små, så åkte vi ofta dit från Landet och badade. I flera somrar i rad så tältade vi också på Nickstabadets Camping. Nu var det ganska så många år sedan som vi var där, så vi tyckte att det var lite mysigt att åka dit en dag och bada.


Vi stannade till först på en affär och köpte med oss lite bröd och frukt till lunch. Och så köpte vi sandleksaker och armmuddar till Tindra.


Sen så var vi på Nickstabadet i ungefär tre timmar. Alla badade, solade, lekte med Tindra, och njöt av den fina dagen. Det var faktiskt riktigt varmt i vattnet. Självklart inte som i Turkiet, men klart godkänt för att vara i Sverige. Jenny och Tindra åkte lite vattenrutchbana också.


Vi tog sen bilarna och åkte in till Centrum i Nynäshamn. Parkerade där och gick ner till Hamnen. Och så satt vi vid dom mysiga sjöbodarna där och åt våfflor med sylt och grädde. Promenerade sen tillbaka upp mot Centrum och våra bilar.


Jenny, Jocke, och Tindra åkte sen i väg med Jimmy i hans bil. Han skulle köra dom hem till Södertälje, och passa på att hjälpa Jenny lite med hennes dator där.


Jag och Borzko åkte hem till Farsta i vår bil. Vi kom hem vid fyratiden ungefär. Borzko stack sen iväg direkt igen med bilen. Han skulle åka en sväng till sitt jobb, för han hade ett ärende dit. Jag höll på och fixade lite här hemma när jag kom hem.


Sen när han kom tillbaka vid halvsextiden så åt vi middag tillsammans. Jimmy kom sen hem från Södertälje vid halvsjutiden. Han hade ätit middag med Jenny, Jocke, och Tindra.


Jag satt sen med min dator och höll på med lite allt möjligt. Mest så höll jag på med alla fotografier från Turkiet. Jimmy satt också vid sin dator. Och Borzko läste i sin bok.

Här kommer tio fotografier från dagen.
Kommentarer
Postat av: Snurran

Fina bilder som alltid, men nästan lite elakt att plåta Jocke tillsammans med mulatterna strax brevid, hihi ;-)

2008-07-28 @ 21:03:36
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Hahaha! Ja, det kanske var lite elakt! ;-D

2008-07-28 @ 21:25:00
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Det syns att ni har fått färg. Stor skillnad mellan era färger och Jockes.

2008-07-28 @ 22:12:57
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Jo, han kände sig nog lite blek i dag! ;-D

2008-07-28 @ 23:29:53
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0