Dagens Dagbok - Onsdagen den 16 juli 2008 - Eftermiddagen.

Jag, Jimmy, Jenny, och Jocke satt och pratade och fikade fram till ettiden. Då gick Jenny och Jocke iväg mot Centrum för att åka hem till Jocke i Södertälje.


Jag höll sen på och fixade med lite allt möjligt här hemma, och satt även lite med datorn i köket. Jimmy satt också med sin dator i köket.


Vid halvtretiden sen så stack Jimmy iväg till Centrum för att åka in till stan. Han skulle först träffa tre kompisar för att gå ut och äta mat och dricka några öl. Och sen så skulle dom vidare till Stockholms Stadion för att se IRON MAIDEN!  Jag är grymt avundsjuk... ;-/


Jag gick sen också iväg mot Centrum lite senare, för jag hade ju fått en akuttid hos min Tandläkare klockan tre. Hon fixade till min trasiga tand, och det kostade 1.410:- kronor... Jag hade ju hellre shoppat upp dom pengarna i Turkiet... :-(


Var inne på  HemKöp på vägen hem och hämtade ut ett bokpaket, och handlade också lite matvaror.


Åt middag sen vid halvfemtiden i min ensamhet. Efter det så flyttade jag upp i vardagsrummet med datorn, boken, och broderiet.


Satt sen och tittade och lyssnade i datorn på den extra halvtimmen efter Allsång på Skansen, både från i går, och från förra veckan som jag hade glömt bort. Broderade lite på min kylskåpsmagnet under tiden.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Usch stackars dig som råkade ut för att en bit av tanden gick sönder, och räkningen på det. Det är sjukt att det ska vara så dyrt att gå till tandläkaren, jag är glad att jag har tandvårdsförsäkringen. Jag förstår verkligen att du hellre hade handlat för pengarna, man blir så sur när det blir en utgift man inte räknat med. Men det var i alla fall tur att det hände här hemma och inte i Turkiet.



Kramar

2008-07-19 @ 00:50:02
Postat av: Bim

---> Josefin: Jo, jag hade lite tur i oturen faktiskt. Det hände i Sverige, jag hann fixa det, och det var inte allt för dyrt. kram

2008-07-28 @ 00:06:34
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0