Dagens Dagbok - Onsdagen den 16 juli 2008 - Morgonen.

I dag så larmade mobilen klockan sju. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Satte mig sen med ett stort glas kaffe och läste nyheter i datorn.


Jimmy gick upp halvnio. Han är nu och duschar och gör sig i ordning. När han är färdig så ska vi äta frukost tillsammans.


Sen vid halvtiotiden så ska vi åka iväg med bilen. Vi ska åka till Värtahamnen där Tallinn-båten kommer in, och hämta upp Jenny och Jocke vid båten. Sen så kommer dom med hit hem i ett par timmar, och så åker dom förmodligen till Södertälje senare.


Andra planer för dagen för oss är att Jimmy ska gå på Iron Maidens konsert på Stockholms Stadion i kväll. Jag är faktiskt lite avundsjuk på honom...


Själv så ska jag till tandläkaren klockan tre... Jag tappade ju en stor bit av en tand, eller förmodligen så var det en stor bit av en fyllning, i går kväll när jag åt godis. Jag såg aldrig biten, för jag råkade svälja den. Jag ringde till min tandläkare klockan åtta när dom öppnade, och jag hade sån tur så jag fick en tid klockan tre i dag. Jag vill ju helst ha det fixat innan vi åker till Turkiet på lördag...


Ja, det var lite om morgonen, och om dagens planer. Har ni några speciella planer för dagen?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0