Dagens Dagbok - Onsdagen den 9 juli 2008 - Förmiddagen + Eftermiddagen.

Vid halvtiotiden så bestämde jag mig för att åka iväg till Farstastrandsbadet. Och när jag väl kom dit så var jag jätteglad att jag bestämde mig för det, för det var jättevarmt och skönt!


Jag var där i ungefär tre timmar, solade, läste ut boken som jag höll på med: "När livet stannar" av Malin Sävstam, och lyssnade på min ljudbok: "Det svider lite" av Anna-Lena Brundin.


Vid halvettiden så packade jag ihop mina grejer, och åkte hem. När jag kom hem så åt jag lite lätt lunch och tog en fika. Och sen så gick jag till Centrum.


Först så var jag på Apoteket och köpte lite grejer. Sen så gick jag och köpte mig en glass och gick runt lite på Torget under tiden som jag åt den. Och efter det så gick jag till HemKöp, där jag först hämtade ute ett bokpaket från Bokus, och sen så handlade jag lite matvaror.


Väl hemma igen så höll jag först på och plockade och fixade med lite allt möjligt. Och sen så satte jag mig en stund med datorn ute på den nedre balkongen.


Det blev mulet på eftermiddagen här, men det var fortfarande varmt och skönt.


Jimmy kom hem från jobbet vid kvart i fyra i dag, och då åt vi middag nästan direkt. En fika och en pratstund blev det också. Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.


Vid kvart över fem så stack Jimmy iväg, för han skulle ha körlektion inför sitt lastbilskörkort klockan kvart i sex.


Jag satte mig återigen på den nedre balkongen med datorn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0