Dagens Dagbok - Tisdagen den 29 juli 2008 - Morgonen + Förmiddagen + Första Halvan av Eftermiddagen.

I morse så larmade också mobilen klockan sju. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko gick upp klockan åtta, duschade, och gjorde sig i ordning. Sen så åt vi frukost tillsammans när han var klar. Vi packade sen ihop våra badgrejer, och så stack vi iväg vid strax före halv tio. Jimmy låg och sov när vi åkte.


Vi åkte sen till Farstastrandsbadet, och vi kom dit vid halvtiotiden. Sen så låg vi där och solade i lite drygt två timmar. Läste gjorde vi, pratade, solade, drack kaffe och åt medhavda mackor. Borzko tog sig också ett dopp i Magelungen, men jag badade inte i dag.


Strax efter halvtolv så packade vi ihop våra grejer och gick därifrån. Åkte sen direkt därifrån ut till Länna och till Willys. Nästan femtonhundra kronor gick det på när vi handlade i dag.


Hem sen och packade upp allt i frys, kyl, skafferi, och städskåp. Jimmy var inte hemma när vi kom hem. Han hade åkt iväg för att träffa en kompis.


Sen så gick vi nästan direkt väg till Centrum. Först så var vi på SynOptik där jag köpte mig ett par Polaroid solglasögon för 475:- kronor. Det är såna som typ ser ut som vanliga stora solglasögon, men som går att sätta utanpå ett par vanliga glasögon. Smart, praktiskt, och ganska så snyggt.


Handlade sen jordgubbar, hallon, och blåbär på Torget till efterrätt. Och så köpte jag två nya blommor till vår lilla uteplats.


När vi kom hem igen så blev det en fika. Sen så förberedde vi lite inför kvällens middag. Satt sen lite vid datorn en stund. Jimmy kom hem vid halvtretiden. Han var hemma i någon timme bara, och sen så åkte han för att hämta upp Jenny, Jocke, och Tindra. Dom hade varit och badat i Långsjön i dag, och skulle komma hit för att middag. Och även min Mamma och Pappa skulle komma hit på middag klockan fem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0