Dagens Dagbok - Tisdagen den 8 juli 2008 - Kvällen. (Med Tre Fotografier.)

Jag satt sen med min dator inne på Jimmys rum från halvsextiden, till framåt sjutiden. Då blev vi så godissugna, så vi tog bilen och stack iväg till Centrum. Och så var vi på Konsum och handlade en massa gott.


När vi kom hem igen så hade precis Borzko kommit hem från jobbet. Han åt då middag, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning.


Sen vid åttatiden så satte vi oss alla tre uppe i vardagsrummet. Och så tittade och lyssnade vi förstås på "Allsång på Skansen". Amanda Jenssen och Brolle var ju bäst i kväll.


Efter det så tittade Borzko och Jimmy lite på Discovery-kanalerna, och jag satt med datorn.


Nu är klockan strax elva, och både Jimmy och Borzko har gått och lagt sig, och jag sitter ensam kvar här uppe som vanligt. Och jag lär väl göra så i ett par timmar till, tillsammans med datorn, boken, och musiken.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Jasså, jag trodde du tyckte Burken och Rock-Ragge var bäst?? ;-) Jag tyckte nog Brolle var bäst, han har fiiin glimt i ögat. Amanda var förvånansvärt stel på scenen tyckte jag, men hon sjunger fantastiskt! :-)

2008-07-08 @ 23:15:45
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Jag har aldrig tyckt att Burken, Rock-Ragge, Rock-Olga och Little Gerhard har varit bra... Gillar ju inte den sortens rock precis...Brolle är jättebra! Och fiiiin!Jag tyckte inte att Amanda var stel. Jag tyckte att hon var jättebra!

2008-07-08 @ 23:20:26
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Therése

Men.., har jag missuppfattat detta helt, men bor ni inte typ i Farsta C?! Det är väl typ bara 100 m från parkeringen? :D

Allt är ju dock relativt. :)

2008-07-09 @ 08:06:50
URL: http://www.hanky.se/therror
Postat av: Bim

---> Therése: Hahaha! Du har helt rätt! Det tar faktiskt längre tid att åka bil runt till parkeringen, än vad det tar att gå dit! Men jag har världens lataste son! Om han är med så tar vi nästan alltid bilen! Om jag är själv så tar jag typ aldrig bilen! Bara om jag ska handla mycket och tunga matvaror!

2008-07-09 @ 08:55:43
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Therése

Ack, denna lättja! ;D

2008-07-10 @ 08:13:29
URL: http://www.hanky.se/therror
Postat av: Bim

---> Therése: Ack, dessa ungdomar! ;-D

2008-07-10 @ 18:30:39
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0