Dagens Dagbok - Torsdagen den 10 juli 2008 - Kvällen.

Jag satt sen på den nedre balkongen med datorn i knäet. Det mulnade på framåt eftermiddagen här, och var sen mulet hela kvällen också. Men det var fortfarande varmt och skönt, så jag kunde sitta därute med inglasningen fråndragen. Jimmy satt på sitt rum och spelade WOW.


Sen vid halvåttatiden så kom Borzko hem från jobbet. Och precis samtidigt så kom också Jenny och Jocke hem från jobbet. Jocke hade åkt och mött upp med Jenny på hennes jobb, och sen så kom dom hit tillsammans, för att båda sova här i natt. Ätit hade dom redan gjort på Jennys jobb.


Vi satt sen alla fem i köket. Borzko åt middag, och vi andra fyra tog en fika. Satt sen och pratade allihopa. Vi prövade också det nya spelet som jag köpte i dag. Tyvärr så visade det sig, att det var inte alls någon ny utgåva, utan det var exakt samma spel som jag köpte för två och ett halvt år sen...


Så småningom så duschade Borzko och gjorde sig i ordning. Och efter det så gjorde Jenny och Jocke det samma. Och nu när klockan är elva, så har dom alla fyra gått och lagt sig för att sova. Det är bara jag som är vaken och uppe som vanligt, och jag blir väl det i ett par timmar till.

Kommentarer
Postat av: victoria

Vilken nattuggla du är =P

2008-07-10 @ 23:49:04
URL: http://victoriaaaaa.blogg.se/
Postat av: Snurran

men vad trist med spelet då :-/

2008-07-10 @ 23:54:34
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Victoria: Jag måste alltid lägga mig så himla tidigt när jag jobbar, så därför gillar jag att vara uppe lite senare när jag är ledig. :-D

2008-07-11 @ 08:38:34
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det var ju lite fräckt att dom hade gjort om kartongen... För det stod ju 2006 på den nya kartongen, och vi köpte ju vårt spel 2005, så då klart jag trodde att det var ett nytt... Jag får ge bort det till någon.

2008-07-11 @ 08:39:34
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0