Dagens Dagbok - Fredagen den 13 juni 2008 - Andra Halvan av Eftermiddagen + Första Halvan av Kvällen.

Kom hem från konferensen vid tretiden. Borzko var hemma när jag kom hem. Han hade haft sin lediga dag från jobbet i dag, som han oftast har på fredagar. Och han hade i dag, som han ofta då gör, tagit hand om veckostädningen.


Pratade en stund med Borzko när jag kom hem. Sen så stack han iväg till sitt jobb för att hämta hem sin lastbil, eftersom han ska jobba extra i morgon.


Jenny kom sen hem vid halvfyratiden. Vi pratade en stund, och så packade hon ihop sina grejer som hon skulle ha med sig till Dreamhack i morgon. Sen så stack hon iväg igen, efter bara en timme. Så vid halvfemtiden så åkte hon hem till Jocke i Södertälje.


Jimmy kom hem, tillsammans med sin kompis Kristian, vid femtiden. Han satte på takboxen på Volvon, och plockade ihop sina saker som han ska ha med sig till Dreamhack i morgon. Sen vid halvsextiden så stack dom iväg igen. Dom åkte då till lägenheten i Bagarmossen, där dom har bott den här veckan. Dom har ju passat den åt en bekant till Kristians familj, och tagit hand om två katter.


Borzko kom tillbaka hem igen vid sextiden. Då åt han och jag middag tillsammans. Sen efter det så satte sig han uppe i vardagsrummet och tittade på fotbolls-EM.


Själv så höll jag först på och plockade och fixade med lite allt möjligt här hemma. Och efter det så satte jag mig med datorn i köket och bloggade.


Vid halvniotiden så kom Jimmy och Kristian förbi en sväng igen. Jimmy lämnade av saker som han hade haft i Bagarmossen, och som han inte behöver ha med sig till Dreamhack. Och så plockade han ihop fler saker som han skulle ha med sig. Vid niotiden så åkte dom iväg igen, för Jimmy skulle sova hos Kristian i Högdalen i natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0