Dagens Dagbok - Fredagen den 27 juni 2008 - Morgonen.

Och även i dag så larmade min mobil klockan sju. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det frukost, fika, och nyhetsläsning i datorn.


Både Jenny och Jimmy hade gått upp vid femtiden och åkt i väg vid halvsextiden för att jobba. Jimmy skjutsade Jenny till jobbet i dag. Han jobbar som vanligt till klockan tre. Och Jenny kör sitt första dagskift i dag, mellan halvsju och halvfyra. Sen åker hon hem till Jocke i kväll.


Borzko har sin lediga dag från jobbet i dag. Han gick upp nu vid åttatiden, och genomgår precis sina morgonbestyr.


I dag är det strålande sol och femton grader varmt här klockan åtta. Inte verkar det att blåsa speciellt mycket heller. Tyvärr så kan inte jag vara i solen i dag... Jag låg ju tre timmar på stranden i går, och sen så satt jag i en timme och läste på altanen när jag kom hem. Så jag har faktiskt bränt mig i ansiktet. Är alldeles rosa, som en liten gris... Jag hade visst missat att smörja in mig i går... Och det blåste ju en del, så jag tänkte nog inte riktigt på att solen tog... Det har ju inte varit strandväder på så länge nu, och inte har jag ju solat solarium på länge heller, så därför blev det som det blev.


Det blir nog förmodligen veckostädning här istället. Och efter det så blir det nog storhandling på Willys.


Vad ska ni göra i dag?


Glöm inte att svara på dagens Bim Frågar! Skriv och berätta några rader om er själva. Både ni som jag vet om, och framförallt ni som jag inte vet om! :-D


Kommentarer
Postat av: matilda

allt bra med dig idag?

2008-06-27 @ 08:30:55
URL: http://dresslikeme.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Matilda: Absolut! :-D Själv då?

2008-06-27 @ 08:38:42
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Duvan

Mäh, har du gått och bränt dig. Knasfia. Du kan ju inte glömma att smörja in dig!:)

2008-06-27 @ 09:17:31
URL: http://greendove.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Duvan: Ja, väldigt klantigt faktiskt... Jag brukar vara rätt så noga annars. Men jag tyckte att jag var så brun... Och det kändes inte så varmt... Och jag trodde det skulle bli bara en kort stund... ;-/

2008-06-27 @ 09:45:01
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Therése

Solen är farlig och förädisk! Gör som jag och gå in för Alvedon-looken istället! ;)

2008-06-27 @ 11:21:02
URL: http://www.hanky.se/therror
Postat av: Gun

Har du provat Willys i Älvsjö? Jättetrevlig butik! Nu blev du chockad va, två kommentarer på samma dag!

2008-06-27 @ 12:12:33
Postat av: Bim

---> Therése: Hahaha! Ja, jag kanske borde göra det! ;-D

2008-06-27 @ 12:33:16
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Gun: Ja, jag har varit där en gång. Det var verkligen en fin butik. Men jag trivs ändå i Länna, och det går fortare att köra dit.Ja, lite chockad blev jag nog allt! Det var så länge sedan som du kommenterade, så jag trodde att du hade slutat att läsa min blogg! :-)

2008-06-27 @ 12:34:59
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Gun

Har inte läst lika ofta som tidigare men det har ändå blivit en vana att titta in i bloggen när jag sitter med datorn i soffan och surfar runt lite. Jag misstänkte att du inte skulle vara så pigg på någon träff men jag ville ändå säga det till dig. Vi får se om det blir något. Kram

2008-06-27 @ 13:06:54
Postat av: Bim

---> Gun: Kul att du kikar in ibland i alla fall. Du är alltid välkommen till min blogg! ;-D Och slänger du in någon kommentar ibland, så är det ännu trevligare!Fråga gärna ändå om det blir någon träff. Om jag har en bra dag så vet man aldrig! :-DKram!

2008-06-27 @ 14:12:18
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0