Dagens Dagbok - Fredagen den 6 juni 2008 - Morgonen.

Mobilen larmade klockan halvsju i morse. Sex timmars sömn som vanligt blev det då. För jag somnade vid halvettiden i går. Jag hämtade Jenny på McDonalds vid halvtolvtiden i går kväll. Sen när vi kom hem så satt vi en stund i köket och pratade. Jenny åt lite mat som hon hade med sig hem. Och jag åt en Mc Flurry-glass som Jenny hade köpt till mig. Sen så gick vi båda och la oss vid halvettiden.


I morse gick jag då upp halvsju, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko hade gått upp klockan halvsex och åkt iväg för att jobba extra i dag.


Jenny gick upp vid halvåttatiden, duschade, och gjorde sig i ordning. Sen vid åttatiden så åkte vi båda två iväg, och så körde jag henne till jobbet. I dag så skulle hon jobba ett pass mellan nio och sju.


Jag kom hem tillbaka igen vid halvniotiden. Nu sitter jag här vid datorn och äter frukost och dricker kaffe. Så fort jag är klar så ska jag ge mig i väg ut i solen. Det ska tydligen bli ännu en underbart solig och varm dag i dag. Funderar på om jag ska ge mig iväg in till stan, eller om jag ska åka till badet. Får se hur det blir. Tror att det blir så att jag promenerar in till stan. Skickar väl in något mobilbloggsinlägg senare förmodligen, så ni ser var jag är! ;-D


Ha en härlig Nationaldag allihopa! .-D

Kommentarer
Postat av: Josefin

Blev det en promenad i den här värmen?



Aj, aj aj jag har bränt mig så hemskt på axlarna, brösten och ryggen. Jag hade smörjt in mig innan vi åkte och badade men tydligen så hjälpte det inte så mycket. Men vi hade en härlig dag på stranden i alla fall, det var riktig sommarvärme i vattnet.



Hoppas att allt är bra och att du haft en bra nationaldag.



Kramar

2008-06-06 @ 19:43:08
Postat av: Bim

---> Josefin: Jadå, det blev en lång promenad och ute hela dagen! Blogginlägg med bilder kommer strax!



Mysig din dag lät! Jag har inte badat ännu i år!



Kram!



2008-06-06 @ 20:28:49
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Hej igen!



Nu har jag läst om din dag och den lät inte heller så dum :) Häftigt med alla ballonger. Brukar de alltid göra så på nationaldagen?



Ja min dag var riktigt mysig. Min storebror med familj var också och badade, det var roligt att umgås hela dagen. Nu ska man bara försöka hitta en ställning som är ok att sova i, det bränner rejält där jag brände mig.



Sov så gott!



Kramar

2008-06-07 @ 00:26:51
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, det var en toppendag i går!



Jag vet faktiskt inte om dom aldrig brukar göra så med ballongerna. Jag har inte tänkt på det förut. Det tråkiga var att jag missade i går när dom släppte upp dom... Jag glömde bort det. Men Jimmy såg det, och han sa att det var häftigt!



Hur gick det att sova då? Har du haft ont på din bränna i natt?



Kram!

2008-06-07 @ 09:08:03
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0