Dagens Dagbok - Lördagen den 7 juni 2008 - Eftermiddagen.

När Borzko och jag var klara med veckostädningen vid tolvtiden, så åt vi lite lätt lunch och tog en fika. Sen så tog Borzko bilen och åkte ner till Farstahallen för att träna i ett par timmar. Själv så tog jag min bok: "Otrogen på öppen gata" av Belinda Olsson, och satte mig på uteplatsen och läste.


Först så satt jag i skuggan och läste. Sen vid tvåtiden, när solen kommer till vår uteplats, så satt jag i solen och läste. Och när jag vid tretiden hade läst ut boken, så låg jag bara och solade en stund.


Vid halvfyratiden så tyckte jag att det fick räcka med sol för i dag, för det blev ju väldigt mycket sol i går också. Så då fällde jag upp parasollet och satte mig i skuggan med datorn i knäet istället.


Borzko kom hem från gymmet vid halvfyratiden. Han gjorde mig då sällskap i skuggan under parasollet på vår lilla uteplats. Han läste då i sin bok.


Vid halvfemtiden så åt vi två middag tillsammans. En fika och en pratstund blev det också.


Sen efter det så gick Borzko in, och upp till vardagsrummet, och så tittade han på sändningarna från Fotbolls-EM.


Själv så satte jag mig i soffan på den nedre balkongen, och så varvade jag datorn med en ny bok: "Människohamn" av John Ajvide Lindqvist. Och njöt av eftermiddags- och kvällssolen.


Vid sextiden så kom Jimmy och hans kompis Kristian hem hit. Kristians föräldrar har en vän som behövde passning av husdjur och lägenhet i en vecka. Så Kristian och Jimmy ska bo där från och med i dag, och till och med nästa fredag. Så Jimmy och Kristian hade åkt från Grisslinge Havsbad där dom hade varit under dagen, sen hade dom varit hemma hos Kristian i Högdalen och hämtat hans grejer. Och nu kom dom hem hit för att hämta lite grejer som Jimmy skulle ha under veckan. När dom sen var klara så stack dom iväg till Bagarmossen där dom ska vara och bo nu i en vecka.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad gör du nudå? äter du ben & Jerrys?

2008-06-07 @ 21:17:14
Postat av: Bim

---> Jenny: Hahaha! Nej, inte precis nu! Men alldeles snart! ;-D

2008-06-07 @ 21:27:51
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0