Dagens Dagbok - Måndagen den 23 juni 2008 - Kvällen.

Sen så spelade Jimmy och jag Guitar Hero i ett par timmar. Det är alltid lika kul!


När vi sen tröttnade så satte vi oss båda två vid våra datorer. Jag bloggade, läste bloggar, och läste nyheter.


Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden. Då åkte han och Jimmy iväg direkt med båda bilarna. För Borzko skulle lämna Volvon på Verkstan där dom ska fixa våra bakbromsar plus en länkarm. Förmodligen så gör dom klart jobbet i morgon, och vi kan nog hämta bilen i morgon kväll. Jimmy följde med i Polon och skjutsade hem Borzko sen. Dom stannade även till på vägen hem och köpte godis till mig och Jimmy som var så godissugna.


Borzko åt sen middag, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Och efter det så blev det lite tevetittande för honom, innan det var dags för sängen.


Jimmy satt vid datorn, spelade lite GTA4 på sin PS3, och pluggade lite inför sina tre körlektioner i veckan.


Och jag varvade datorn med boken resten av kvällen. Läste så småningom ut boken: "Maken" av Dean Koontz också. Recension av den finns som vanligt i ett separat inlägg.


Nu är klockan kvart över elva, och både Borzko och Jimmy har sagt god natt och gått och lagt sig. Och Jenny har ringt från Jocke och sagt god natt.


Konstigt nog så är jag inte så trött, trots min jobbiga natt i går, så jag ska nog vara uppe lite till. Ska läsa några fler bloggar, och lite fler nyheter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0