Dagens Dagbok - Måndagen den 30 juni 2008 - Morgonen.

I dag så larmade mobilen klockan åtta. Jag hämtade ju Jenny på jobbet i går, när hon slutade klockan ett, så jag somnade inte förrän vid tvåtiden. Och jag vill ju helst alltid ha mina sex timmars sömn. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så väckte jag Jenny klockan nio, för det hade hon sagt att jag skulle göra, och så åt vi frukost tillsammans. Och efter det så gjorde hon sig i ordning.


Nu ska vi båda bara fixa lite, göra oss i ordning, och blogga lite. Sen så sticker vi in till stan när vi är färdiga, kanske vid halvelvatiden. Jenny ska shoppa lite grann. Jag har inga planer på att köpa någonting, men det vet man ju aldrig... Och så ska vi förstås luncha, fika, promenera, titta i affärer, och prata, prata, prata, och prata. Tyvärr så är det mörkt, grått, trist, och blåsigt, och det ser ut som det som om det ska börja att regna när som helst...


Jag kanske mobilbloggar något under dagen, för det verkar att fungera igen nu. Jag testade nyss, och då gick det bra. (Jag tog bort det testet sen.) Om det inte funkar, så lägger jag in bilder från dagen, i eftermiddag eller i kväll.


Glöm inte att svara på Bim Frågar! Har du missat någon fråga, så svara gärna på gamla frågor också! Och tyck gärna till om mitt blogginlägg som heter Blogginlägg om mitt liv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0