Dagens Dagbok - Onsdagen den 4 juni 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet i dag. Var bara hemma en kort stund, och sen så gick jag till Centrum. Jag hade lovat på jobbet att jag skulle köpa ett grattiskort till en person, så då passade jag på att göra några andra ärenden också.


Jag köpte grattiskortet, cd-skivor att bränna på + fodral till, en ny tumring i silver till min högertumme eftersom jag har tappat min gamla, och två röda pelargoner till uteplatsen.


Jimmy kom till Centrum direkt efter jobbet och mötte upp med mig där vid halvfyratiden. Vi köpte oss varsin glass, och sen så gick vi hem.


Vi två åt middag tillsammans vid fyratiden, givetvis utomhus på vår lilla uteplats. Satt sen länge kvar och pratade och njöt av den härliga eftermiddagen.


Sen så småningom så gick Jimmy in och duschade och gjorde sig i ordning. Och efter det så satt han på sitt rum en stund. Och sen lite senare så stack han iväg i sin bil, och åkte hem till en kompis.


Jag satte mig med datorn i soffan på vår nedre balkong, och läste bloggar och nyheter, och njöt av eftermiddagssolen.


Kommentarer
Postat av: Josefin

Visst har det varit helhärligt väder idag! Mina syskonbarn hade skolavslutning ikäll, de håller till på en fotbollsplan så man hade inte kunnat önska bättre väder! Snart är det helg också :)

2008-06-04 @ 20:14:49
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, det har ju varit helt underbart i många dagar i rad nu! Och det verkar ju förhoppningsvis fortsätta hela helgen också! :-D :-D :-D

2008-06-04 @ 20:22:21
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0