Dagens Dagbok - Onsdagen den 4 juni 2008 - Kvällen.

Sen så satt jag i den underbara eftermiddags- och kvällssolen, på den nedre balkongen, tills solen försvann där vid kvart i sju. Då gick jag upp till den övre balkongen, där solen är en halvtimme längre, till kvart över sju. Bloggade under tiden, och läste bloggar och nyheter.


Borzko kom hem från jobbet vid halvåtta. Han åt då middag, och jag tog en fika och en pratstund med honom samtidigt. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Och efter det så blev det lite sport på teve för honom.


Jag satt sen igen på den övre balkongen med datorn. Först så var det skönt ändå, även fast det var skugga. Sen blev det lite kyligare, men då drog jag igen våra inglasningar och satt kvar där ändå.


Jag började att läsa i en ny bok också: "Ur vulkanens mun" av Helena von Zweigbergk.


Jimmy kom hem från sin kompis vid strax efter nio, och ligger nu på sitt rum och tittar på teve.


Jenny hade förmiddagsundervisning i skolan i dag, och sen så åkte hon iväg för att jobba ett arbetspass mellan två och elva på eftermiddagen och kvällen. Det var hennes första pass som skiftledare. Läs gärna vad hon har skrivit om det i hennes blogg. Sen så åker hon hem hit och sover i natt. Hon lär väl inte vara hemma förrän framåt tolvtiden.


Och i morgon så är det fredag! ;-D Eller det är det ju i och för sig inte... Men det är torsdag! Och röd dag på fredag! Så det är veckans sista arbetsdag i morgon! Och sen så är det en tredagarshelg! Underbart! Och vädret verkar ju hålla i sig över helgen också! :-D Härligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0