Dagens Dagbok - Söndagen den 1 juni 2008 - Eftermiddagen.

Jag satte mig sen ute på vår lilla uteplats. Varvade mellan att sitta i solen, och att sitta i skuggan under parasollet. Och varvade mellan datorn och boken: "Den hemlige kocken" av Mats-Eric Nilsson.


Jimmy kom också ut och satte sig där, med sin dator.


Och Borzko kom hem från gymmet vid ettiden, och satte sig också där, med sin bok.


Jenny vaknade och gick upp vid tvåtiden. Hon kom då också ut och satte sig med oss. Hon åt frukost, och vi andra tog en fika.


Satt där sen alla fyra och pratade en stund. Jenny gjorde sig sen i ordning. Och vid tretiden så åkte hon och Borzko iväg. Borzko skulle hem till sin Mamma på sitt sedvanliga söndagsbesök. Och Jenny skulle hem till Jocke i Södertälje. Så Borzko körde Jenny till Fittja, där hon sen tog bussen till Södertälje. Och Borzko åkte vidare till Hallunda.


När dom hade åkte iväg, så åkte Jimmy och jag till Willys i Länna vid kvart över tre. Och vi kom precis förbi när olyckan i Farsta hade hänt... Läs länkarna i inlägget nedanför...


I dag så gick det på nästan elvahundra kronor på Willys. Men vi hade i alla fall åtta fulla plastkassar med oss hem. Väl hemma igen så packade vi upp allt, och plockade in i frys, kyl, skafferi, och städskåp.


Sen så åt vi två middag tillsammans ute på uteplatsen. Och en fika blev det också. Efter det så satte sig Jimmy på sitt rum en stund och spelade GTA4 på PS3. Jag satte mig på den nedre balkongen och läste i min bok.


Jimmy stack sen iväg med bilen, för att åka hem till sin kompis Kristian i Högdalen. Och jag fortsatte att sitta i den underbara kvällssolen och läsa.


Kommentarer
Postat av: Therése

Hej! Har du läst Unni Drougges böcker? Om inte, gör det! Suveräna! Håller på med den senaste just nu "Boven i mitt drama kallas kärlek". Bäst är dock "Heroine".

2008-06-01 @ 20:21:07
Postat av: Bim

---> Therése: Hej! Jag har läst böcker av Unni Drougge. Men det var väldigt länge sedan, så förmodligen så var det några av hennes första böcker. Jag har för mig att jag tyckte om dom. Så jag kanske borde läsa några av hennes senare böcker då. Tack för tipset! :-)

2008-06-02 @ 16:59:05
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0