Dagens Dagbok - Söndagen den 22 juni 2008 - Förmiddagen och Första Halvan av Eftermiddagen.

Vid niotiden sen så vaknade alla och gick upp. Både Borzko, Jenny, Jocke, och Tindra. Vi åt frukost, fikade, och satt och pratade en stund. Och alla gjorde sig i ordning sen.


Borzko stack sen i väg och tränade. Det var stängt i Farstahallen i dag, så han tog bilen till Högdalshallen och tränade där i stället.


Vi andra, jag, Jenny, Jocke, och Tindra gick ut en sväng. Det var ganska så soligt och skönt, men ändå inte så varmt och skönt så man kunde gå till något bad.


Vi gick till Farstaängens Lekplats som ligger här strax bredvid. Och där lekte Tindra, och vi andra, en stund.


Sen efter det så gick vi till Centrum, och så gick vi och fikade. Café Maja utomhus mitt i Centrum blev det. Jenny och Tindra tog en våffla och glass, och Jocke och jag tog bara kaffe.


Efter det så gick vi in i Centrum och tittade lite i affärer. Jocke handlade lite, men för en gångs skull varken jag eller Jenny.


Vi gick sen hem igen, och så blev det lite lätt lunch. Efter det så plockade Jocke och Tindra ihop sina grejer, för dom skulle åka hem.


Allihopa gick återigen till Centrum, och så vinkade jag och Jenny av Jocke och Tindra vid bussarna.


Jenny och jag gick sen en sväng in på HemKöp och handlade lite matvaror. Varsin glass blev det också.


När vi kom hem så satte vi oss båda två vid våra datorer en stund.


Borzko kom hem från gymmet vid ettiden. Han åt då lite lätt lunch och tog en fika. Sen så åkte han iväg vid tvåtiden igen. Han skulle då hem till sin Mamma och hälsa på.


(Bilder från dagen kommer i ett separat inlägg.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0