Dagens Dagbok - Torsdagen den 12 juni 2008 - Morgonen + Förmiddagen + Eftermiddagen + Kvällen.

Mobilen larmade klockan halvsex. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Packade ner det sista i väskan. Och sen så blev det en fika och macka. Hann pussa på och prata lite med Jenny också. Hon hade sovit hemma, och gick upp strax före jag gick iväg, för hon skulle iväg och jobba.


Vid strax efter sju så åkte jag iväg med bilen. Åkte till jobbet och mötte upp med dom flesta av mina jobbarkompisar, som skulle med till konferensen. Vi blev åtta stycken, och vi delade upp oss, fyra i varje, i min bil och i vår husmor Mitas bil. Och sen så åkte vi iväg.


All personal i Hagsätraskolan, där jag jobbar, skulle på konferens i två dagar på Djurönäsets Konferensanläggning som ligger ute på Djurö, cirka fem mil härifrån. Jag tror att vi var ungefär etthundra personer sammanlagt.


Vi började med fika klockan halvnio, och sen så satte konferensen igång klockan nio. Först hade vi en gemensam timme allihopa. Men sen efter det så jobbade vi resten av tiden i våra arbetslag.


Vi är egentligen tio stycken i vår arbetsgrupp. Två personer valde att inte följa med alls. Två andra personer valde att bara vara med första dagen. Så den första dagen var vi åtta stycken, och den andra dagen var vi sex stycken.


Lunch fick vi vid ettiden. Det fanns en stor och fin salladsbuffé, och så var det lax och dillstuvad potatis till. Eftermiddagskaffe fick vi förstås också. Och klockan fem så avslutades konferensen för dagen.


Vi checkade då in, och fick våra rum. Sen så hade vi fri tid mellan fem och halvåtta. Snurran och jag valde att gå en promenad. Gick runt en liten motionsslinga ett par varv, och gick också och tittade nere vid vattnet. En timme promenerade vi ungefär. Kollade sen in datorerna som fanns att låna vid receptionen, men vi läste bara lite nyheter och några bloggar. Sen så gick vi upp på våra väldigt fina rum och gjorde oss i ordning inför kvällen, och sen så gick vi och mötte upp våra kollegor.


Två av kollegerna hade ju åkt hem då, så vi var sex stycken kvar. Halvåtta serverades middagen. Först var det en förrätt med mozzarellaost bland annat. Till huvudrätt var det fläskfilé, men då fick jag en vegetarisk rätt i stället. Grönsaker fanns ju givetvis att tillgå. Ost och kex efter maten, och sen rabarberpaj och lite annat gott till efterrätt. Vi satt i ungefär i två timmar och åt otroligt mycket. Jättegott var det.


När vi tyckte att vi var klara så gick vi ner till baren. Jag höll mig till alkoholfritt som vanligt, så jag drack bara två glas guavajuice. Vi satt mest och pratade med kollegerna från städ, men givetvis också med andra från lärarkåren och fritids.


Vid strax före tolv så var vi alla trötta efter dagen, och gick till våra rum. Baren skulle ändå stänga klockan tolv också. Jag somnade väl sen vid halvettiden ungefär.


(Fem stycken mobilbloggade bilder från dagen finns längre ner.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0