Dagens Jobb - Torsdagen den 5 juni 2008.

Jobbade såklart precis som vanligt i dag också. Och exakt som tidigare i veckan, så var jag först den första halvan av dagen i skalen och fixade med grönsakerna. Sen så var jag den andra halvan av dagen i lilla matsalen där jag var andreman.


Vi serverade "Blandat från frysen" i dag. Och det innebär ju en utstädning av frysen av alla små rester som har blivit kvar. Så det var en massa olika rätter hela dagen. Bland annat couscouspytt med kyckling, potatisgratäng, klyftpotatis, oxjärpar, kyckling nuggets, makaroner, kokt ris, köttfärssås, med mera. Och vår salladsbuffé hade vi förstås också.


Det blev en mycket hektisk dag i dag under lunchserveringen. Många klasser hade olika aktiviteter i dag, till exempel så var det flera klasser som hade en brännbollsturnering. Så det kom väldigt många och åt samtidigt i dag.


Jag var i diskrummet och hjälpte till en hel del i dag, för där var det väldigt stressigt periodvis. Men allt flöt väl ändå på helt okej. Och ingenting speciellt hände.


Superfint väder i dag också, så vi satt ute och fikade på eftermiddagsrasten även i dag.


Vi fick en blomma och ett kort av två snälla lärare i dag, där dom tackade oss för det här läsåret. Och det blev vi givetvis glada för.


Och så blev klockan två, och vi fick gå hem och ha långledigt i tre dagar! Härligt! :-D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0