"Swing it!" av Linda Unnhem.---------    

Recension av boken: "Swing it!" av Linda Unnhem. (Genre: Svensk Skönlitteratur.)  

---------

" "Du är bra på mycket, Lars. Men du är ungefär lika uppmärksam som Stevie Wonder med hörselskydd."

Kanske är det därför Lars Holm - bokstavligt talat - blir tagen på sängen när hans sambo Pernilla avslöjar en av sina hemliga fantasier. För vad gör man egentligen då en trekant plötsligt krockar med ens fyrkantiga värld? Tar hjälp av Stefan - en 150 kilo tung charkarbetare med för mycket tid på Vilda Webben och för lite tid med sin fru? Eller av Gunilla - en medelålders bibliotekarie som inte bara är flickvännens kollega, utan även kvinnan man fantiserade om som femtonåring hemma i pojkrummet? En sak är i alla fall säker - den här hösten blir inte som Lars tänkt sig. Eller Pernilla...
Ur en mans perspektiv skildrar Linda Unnhem med förbluffande träffsäkerhet ämnen som kärlek, sex och vänskap. Resultatet blir en sanslöst rolig och varm relationsroman att känna igen sig själv - och andra - i. "

(Kopierat från adlibris.se)

---------  

För övrig information gå till direktlänk på adlibris.se. 

---------   


Den här boken fick jag tips om av en bloggvän, Steffanie Müller. Hon skrev om den i sin blogg, och jag blev nyfiken på den. Det är en jobbarkompis till henne, Linda Unnhem, som har skrivit den. 

Och jag blev verkligen glatt överraskad av boken. För den var jättebra. Tycker att meningen ovan, från den kopierade texten från AdLibris, stämmer perfekt: "En sanslöst rolig och varm relationsroman att känna igen sig själv - och andra - i." Jag kan verkligen rekommendera den. /// Bim.  

---------   

Betyg: 4 av 5.  

---------  


Kommentarer
Postat av: Therése

DU är taggad i en utmaning på min blogg!

2008-06-15 @ 22:11:52
URL: http://www.hanky.se/therror
Postat av: Bim

---> Therése: Okej! Det ska jag kolla in! :-)

2008-06-15 @ 22:15:26
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0