Dagens Dagbok - Torsdagen den 22 maj 2008 - Eftermiddagen + Kvällen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Jenny var hemma när jag kom hem. Hon var frisk i dag, och hade åkt till skolan i morse, och sen kom hon hem hit direkt efter skolan. Vi tog en fika och en pratstund, och det blev även en stund vid datorn.


Jimmy kom hem från jobbet vid halvfyratiden. När han kom hem så åkte han, jag, och Jenny direkt iväg mot Kungens Kurva.


Först så åkte vi till Heron City. Där var vi på MediaMarkt. Jenny köpte sig en extern hårddisk. Och så köpte hon ett playstationspel till Jocke.


Sen så åkte vi till IKEA. Vi gick runt och tittade på lite allt möjligt först, och väntade in att Jocke skulle komma dit efter jobbet.


När Jocke sen kom, vid kvart över fem, så gick vi direkt upp till restaurangen och åt middag. Jag åt lax med rotfrukter och salsa. En fika blev det också.


Sen så gick vi runt och plockade ihop det vi skulle ha. Jag handlade faktiskt ingenting i dag. Bara några grejer till en jobbarkompis. Jocke och Jenny handlade lite grejer, men dom fick inte tag i allt det dom skulle ha i dag, så det blir väl fler besök.


Vid sjutiden så var vi klara, och då körde jag och Jimmy hem Jocke och Jenny till Södertälje. En fika blev det där också. Jenny och jag satt en stund på balkongen och njöt av kvällssolen. Jimmy och Jocke spelade lite på Jockes nya playstationspel.


Sen vid halvniotiden så åkte Jimmy och jag hem till Farsta igen. Vi kom hem vid niotiden. Borzko var hemma, och satt och tittade på teve.


Jimmy satte sig vid datorn, och vid tevespelet. Jag höll på och fixade lite först, och sen blev det en datorstund, innan det blir sängdags.


Och i morgon är det fredag! Wiieee!!!! ;-D


Kommentarer
Postat av: Heidi

Hur djupgående studier är det för att ta lastbilskörkortet? Här i Finland får man det under en månad. Skall han köpa lastbil också?

2008-05-23 @ 11:32:04
URL: http://heidimaria.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Heidi: Jag har faktiskt inte en aning. Men han kuggade sig på teoriprovet den första gången.

Nej, han ska inte köpa sig någon lastbil.

2008-05-23 @ 18:46:08
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0